Baseplate P60R/S52/S36/H30V excentrical Mega

Artikelnummer: 28423-36-1-1 Categorie:

0.00

Deze zware baseplate excentrical Mega heeft een diameter van 100cm en is geschikt voor H30 H40 S36 S52 P60R. Hij zorgt ervoor dat de trussconstructie stevig staat zonder schade aan te richten aan de ondergrond.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend. Een specialist neemt contact met u op.

Specificaties

Vorm Rond
Materiaal Staal
Dikte
10 mm
Gewicht
60 kg

Waarom RiggingBox?

  • Bezorging op locatie mogelijk
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vrijblijvende offerte op maat

De Baseplate Excentrical Mega zorgt voor een stevige basis voor uw trussconstructie. Perfect voor een oneffen of zachtere bodem!

  • Stevige basis voor trussen
  • Verdeelt de belasting over een groter oppervlak
  • Voorkomt schade aan de ondergrond
  • Ideaal voor een lastigere ondergrond, zoals een oneffen of zachte bodem

De Baseplate Excentrical Mega heeft een diameter van 100 centimeter en is geschikt voor verschillende types trussen: H30, H40, S36, S52 en P60R.

 

Een stabiele ondergrond

De Baseplate Excentrical Mega is een essentieel onderdeel om de stabiliteit van uw trussconstructie te waarborgen. Dankzij de optimale gewichtsverdeling voorkomt het beschadigingen aan de ondergrond. Zelfs op een oneffen of zachtere ondergrond zorgt het ervoor dat trussen stevig staan. Hiermee biedt het een robuuste en veilige oplossing voor uw evenement!

 

Baseplate Excentrical Mega huren?

Voeg de Baseplate Excentrical Mega eenvoudig toe aan uw verhuuraanvraag. Naast dit type huurt u bij Riggingbox een breed assortiment aan andere baseplates. Wilt u advies over de meeste geschikte materialen voor uw evenement? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van een keuze!

Bel ons direct