Motortakel huren

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Motortakel huren voor uw evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u daarvoor een motortakel huren? Dan bent u bij Riggingbox aan het juiste adres! De motortakels uit ons verhuuraanbod staan stuk voor stuk bekend om hun betrouwbaarheid en draagkracht. De takels zijn zelf relatief lichtgewicht en dat maakt ze ideaal voor vervoer. Ondanks het lichte gewicht zijn ze in staat om zware audiovisuele apparatuur en trussen de lucht in te hijsen. Til met deze takels uw eigen evenement naar een hoger en professioneler niveau.

CM 500kg Lodestar motortakel huren voor uw evenement? Huur bij Riggingbox.
Huur de CM 1000kg Lodestar motortakel bij Riggingbox

Een motortakel voor elk draaggewicht

In ons assortiment vindt u motortakels voor elk draaggewicht. Elke variant heeft een eigen maximale draagkracht, waardoor u altijd de juiste motortakel huurt voor uw evenement. Dit gaat van een maximaal draaggewicht van 250 kg tot varianten die zelfs 2000 kg kunnen tillen. De draagkracht staat altijd duidelijk bij onze producten aangegeven, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Op deze manier vindt u altijd de oplossing die het beste bij uw situatie past. Weet u nog niet wat voor u de beste keuze is? Vraag onze specialisten dan gerust om onderbouwd advies. Samen zoeken we uit welke motortakel huren de beste optie is voor uw evenement! 

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

De perfecte motortakel huren voor ieder evenement

Met een motortakel takelt u automatisch trussen en audiovisuele apparatuur naar de gewenste hoogte. Dit is de ideale oplossing voor vele concerten, festivals, voorstellingen en andere evenementen. Met audiovisuele middelen en verlichting op de juiste hoogte, creëert u meer sfeer en ziet uw evenement er professioneel uit. Daarnaast gebruikt u het als truss takel, om trussen voor uw evenement op de perfecte hoogte te krijgen. Er zijn veel verschillende motortakels beschikbaar, waardoor u altijd de perfecte variant huurt voor uw evenement. 

 

Diverse varianten 

In het assortiment van Riggingbox vindt u diverse soorten takels, waardoor er voor elk evenement een geschikt product is. De automatische motortakels zijn van het merk CM Lodestar. Dit merk wordt veel gebruikt binnen de evenementenbranche vanwege de kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Deze takels zijn beschikbaar in diverse draagkrachten tussen de 250 en 2000 kg, waardoor er voor ieder evenement een geschikt product is. Heeft u een handtakel nodig? Ook deze vindt u in het assortiment van Riggingbox. Deze heeft een maximale draagkracht van 500 kg. 

 

Beveiliging tegen overbelasting

Bij een takel huren is het belangrijk dat het maximale toegestane draaggewicht niet overschreden wordt. Daarom zijn de motortakels van Riggingbox beveiligd tegen overbelasting. In het systeem zit een sensor die automatisch de remmen activeert wanneer het boven de maximale draagkracht uitkomt. Hierdoor weet u zeker dat de takel niet kapot gaat doordat het teveel gewicht draagt. Weet u van tevoren nog niet precies welk gewicht de apparatuur heeft die u omhoog wilt hijsen? Overleg dan met onze specialisten. Zij geven u advies op basis van uw informatie. Zo huurt u altijd de juiste materialen voor uw situatie. 

 

Keuring van de motortakel

Veiligheid is uiteraard een van de belangrijkste onderwerpen bij een motortakel huren. Om de veiligheid van onze materialen te waarborgen keurt Riggingbox deze jaarlijks. Het is zelfs verplicht om dit elk jaar te doen. Huurt u de motortakel voor een langere periode? Geen zorgen! Naast onze eigen werkplaats in Utrecht, voeren we de keuring ook bij u op locatie uit. Zelfs als dit in het buitenland is. De technici van Riggingbox zijn bij verschillende fabrikanten opgeleid en gecertificeerd om ieder type motortakel te keuren. Zo ervaart u bij Riggingbox een totaaloplossing in verhuur van rigging materiaal. 

 

Accessoires voor het takelen

Bij een motortakel huren is de combinatie van de takel, sturing en bekabeling erg belangrijk. Daarom vindt u bij Riggingbox niet alleen motortakels, maar ook alle andere benodigde accessoires voor het takelen. Zo huurt u een compleet pakket dat gegarandeerd uw audiovisuele apparatuur de lucht in krijgt.

Wilt u meer weten over alle benodigde materialen voor uw evenement? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder! 

Motortakel huren bij een ervaren partij?

Wilt u een motortakel huren bij een ervaren partij? Dan bent u bij Riggingbox aan het juiste adres! Door onze ervaring vinden we altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw evenement.

 

Ervaring met diverse evenementen

Riggingbox heeft ervaring met diverse grote en kleine evenementen en die ervaring nemen we mee zodra u een takel bij ons huurt. Hieronder vallen ook een aantal toonaangevende evenementen, zoals Pinkpop, Lowlands en Vrienden van Amstel Live. Hier zijn we erg trots op!

 

Daarnaast kloppen ook regelmatig tourende artiesten bij ons aan voor het huren van een motortakel of ander rigging materiaal. Zo hebben onder andere Volbeat, Florence + the Machine, Rammstein en Red Hot Chili Peppers onze materialen al gebruikt. Al deze en andere ervaringen nemen we mee zodra we voor u aan de slag gaan. Zo weet u zeker dat u de beste motortakel huurt voor uw evenement, productie of tournee. 

 

Riggingbox denkt met u mee

Weet u niet zeker hoe u uw technisch ontwerp moet vormgeven? Of twijfelt u wat de juiste motortakel is voor uw situatie? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Op basis van uw wensen en eisen stellen we samen een technisch plan op. Dit gebruiken we als blauwdruk voor de realisatie van het evenement, productie of tournee. We houden hierbij rekening met zaken zoals het benodigde draaggewicht van de motortakel en de gewenste lengte van de ketting. Om het helemaal compleet te maken huurt u bij ons ook gelijk de sturingen en bekabeling. Zo vindt u alles onder één dak!

 

Ervaar onze wereldwijde service

Gaat u met uw evenement, productie of tournee naar het buitenland? Ook buiten onze eigen landsgrenzen helpen wij u, waar ook ter wereld! Wilt u de gehuurde motortakel of andere materialen laten keuren en certificeren? Ook dan komt Riggingbox naar u toe! Naast in ons eigen magazijn in Utrecht kunnen we de keuring ook bij u op locatie uitvoeren. Op deze manier ontzorgen wij onze klanten volledig en huurt u zonder zorgen de gewenste motortakel. 

 

Heeft u een spoedklus? Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar. En ook hier komen wij gewoon naar u toe, in zowel binnenland als buitenland. Onze experts gaan graag voor u aan de slag en zorgen dat u weer verder kunt met uw evenement, productie of tournee. Door onze wereldwijde service gaat uw aandacht volledig naar uw evenement, productie of tournee. 

 

Wilt u ook een motortakel huren? 

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct