Motortakel huren

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Motortakel huren voor uw evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u daarvoor een motortakel huren? Riggingbox helpt u verder. De motortakels die wij in ons assortiment hebben, staan stuk voor stuk bekend om hun betrouwbaarheid en hun draagkracht. De takels zijn zelf relatief licht in gewicht. Dit maakt ze ideaal voor vervoer. Ondanks hun lichte gewicht zijn ze in staat om zware audiovisuele techniek de lucht in te hijsen. Til met deze takels uw eigen evenement naar een hoger en professioneler niveau.

CM 500kg Lodestar motortakel huren voor uw evenement? Huur bij Riggingbox.
Huur de CM 1000kg Lodestar motortakel bij Riggingbox

Een oplossing op elke vraag naar motortakels

Vanuit ons assortiment kunt u motortakels huren voor elk draaggewicht. Elke variant heeft een eigen maximale draagkracht. Dit gaat van een takel speciaal voor maximaal 250kg tot motortakels die zelfs 2000kg kunnen tillen. Dit geven we altijd duidelijk aan bij onze items, zodat u zeker bent dat u de juiste keuze maakt. Op deze manier kunt u altijd de oplossing vinden die het beste bij uw situatie past. Misschien weet u niet helemaal zeker welke keuze u het beste kan maken. Vraag onze specialisten dan gerust om onderbouwd advies. Samen zoeken we uit welke motortakel u het beste kunt huren voor uw evenement.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Motortakel huren voor de perfecte hoogte voor uw truss

Met een motortakel kan de audiovisuele apparatuur die aan de truss is bevestigd tot op de juiste hoogte getakeld worden. Dit is de ideale oplossing voor vele evenementen en voorstellingen. U kunt met audio en verlichting op hoogte een nieuwe dimensie creëren en zo uw evenement een stuk professioneler maken. Hierbij is de combinatie van de motortakel, de sturing en de bekabeling erg belangrijk. Bij Riggingbox kunt u terecht voor al deze onderdelen. Zo heeft u een compleet pakket dat gegarandeerd uw audiovisuele apparatuur de lucht in krijgt.

Automatisch tegengaan van overbelasting

De motortakels die Riggingbox u biedt zijn beveiligd tegen schade aan overbelasting. In het systeem zit een sensor die automatisch de remmen activeert wanneer er teveel gewicht ontstaat. Zo weet u zeker dat de takels niet kapot zullen gaan doordat zij teveel gewicht moeten dragen. Weet u van tevoren nog niet precies welk gewicht de apparatuur heeft die u de lucht in wil tillen? Overleg dan met onze specialisten. Zij kunnen aan de hand van uw informatie een gedegen advies geven. Zo kunt u absoluut de juiste motortakel huren.

Keuring van de motortakel

Om de veiligheid van onze motortakels te waarborgen keurt Riggingbox deze jaarlijks. Het is verplicht om dit elk jaar te doen. U hoeft zich geen zorgen te maken als u de motortakel huurt voor een langere periode. Naast in onze eigen werkplaats kunnen we de keuring ook bij u op locatie uitvoeren. Ook als dit in het buitenland is, is dat geen probleem. De technici van Riggingbox zijn bij verschillende fabrikanten opgeleid en zijn gecertificeerd om ieder type motortakel te keuren. Zo ervaart u bij Riggingbox een totaaloplossing in verhuur van riggingmateriaal.

Motortakel huren bij een ervaren partij?

Wilt u een motortakel huren bij Riggingbox? Bij ons vindt u altijd een passende oplossing. Wij hebben tot op heden al vele evenementen mogen voorzien van de juiste materialen. Hieronder vallen ook een aantal toonaangevende, zoals The Voice of Holland, Pinkpop, Lowlands en het Eurovisie Songfestival in Portugal. Hier zijn we erg trots op!

Daarnaast klopten ook tourende artiesten bij ons aan om rigging materiaal te huren. Zo hebben wij onder andere Volbeat, Florence + the Machine, Rammstein en Red Hot Chili Peppers geholpen met onze materialen. Al deze (en andere) ervaringen nemen we mee als we voor u aan de slag gaan. Zo kunt u zeker zijn dat u de beste motortakel huren kunt voor uw evenement, productie of tournee.

Riggingbox denkt met u mee

Weet u niet zeker hoe u uw technisch ontwerp moet vormgeven? Of twijfelt u wat de juiste motortakels zijn om te huren in uw situatie? Onze specialisten helpen u graag verder. Op basis van uw wensen en eisen stellen we samen een technisch plan op. Dit gebruiken we als blauwdruk voor de realisatie van het evenement, productie of tournee.

We houden hierbij rekening met zaken zoals het beoogde draaggewicht van de motortakel en de gewenste lengte van de ketting. Om het helemaal compleet te maken kunt u bij ons tevens terecht voor de sturingen en de bekabeling. Zo vindt u alles onder één dak!

Ervaar onze wereldwijde service

Bent u van plan om met uw evenement, productie of tournee naar het buitenland te gaan? Ook buiten onze eigen landsgrenzen helpen wij u, waar ook ter wereld. Wilt u bijvoorbeeld dat de gehuurde motortakel of andere materialen worden gecontroleerd en gekeurd door onze experts? Riggingbox komt naar u toe! Naast in ons eigen magazijn in Utrecht kunnen we de keuring ook bij u op locatie uitvoeren. Op deze manier kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen. Bij ons kunt u dus zonder zorgen de gewenste motortakel huren.

Wij zijn voor spoedklussen 24/7 bereikbaar. En ook hier is het geen probleem om in het buitenland naar u toe te komen. Onze experts gaan voor u aan de slag en zorgen dat u weer verder kunt met uw evenement, productie of tournee. Door u deze wereldwijde service aan te bieden kan uw aandacht volledig naar uw evenement, productie of tournee gaan.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Call Now ButtonBel ons direct