Wereldwijd keuren en certificeren

Een betrouwbaar rigging certificaat waar ook ter wereld

N
Wereldwijd keuringen op locatie
N
Rigging certificaat
N
Uitgebreide controle
N
Persoonlijk advies
N
Vakkundige en geschoolde technici

Wereldwijde keuring

Wist u dat het wettelijk verplicht is om uw takels, lieren en andere hijswerktuigen jaarlijks te keuren? Riggingbox doet dit graag voor u. Wij kunnen de keuring bij u op locatie of in onze eigen werkplaats uitvoeren. De keuring wordt vervolgens gedocumenteerd via ons eigen certificeringsprogramma.

We begrijpen als geen ander dat uw motortakels soms langer dan een jaar op reis zijn, bijvoorbeeld als onderdeel van een tour. Om deze reden keuren wij overal ter wereld. Het is voor ons geen probleem om naar het buitenland te gaan voor de keuring!

Monteur voert het keuren van motortakels uit wereldwijd
Keuring van motortakels voor een rigging certificaat

Keuring van motortakels

Het is verplicht om uw motortakels jaarlijks te keuren, ongeacht waar u ze vandaan heeft of waar u ze voor gebruikt. RiggingBox mag en kan elk type motortakel van elk merk keuren en van een rigging certificaat voorzien.

Wij hebben een vaste checklist ontwikkeld aan de hand van NPR8020-14/NEN3140 en daarmee keuren we uw takels uitgebreid op verschillende aspecten. Onze technici zijn opgeleid bij verschillende fabrikanten en zijn gecertificeerd om elk type motortakel te keuren. Zo krijgen de materialen een betrouwbaar rigging certificaat.

Keuring voor trussen

Uiteraard worden ook onze trussen regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd. Wanneer u deze bij ons huurt kunt u er te allen tijde van uitgaan dat de trussen veilig en betrouwbaar zijn. Op het moment zijn alle trussen per categorie van een rigging certificaat voorzien. Wij hebben plannen om in de toekomst over te stappen naar een systeem waarbij elke individuele truss van een QR-code is voorzien. Op deze manier kan de keuringsgeschiedenis per truss eenvoudig worden achterhaald.

Close up van de rigging keuring van truss

Het proces van een keuring

1.Contact met Riggingbox

Als u al klant bent dan ontvangt u een jaarlijkse herinnering voor de keuring en kunt u vervolgens een afspraak inplannen. Als dit uw eerste keuring via Riggingbox is, dan komen we eerst bij u op locatie de situatie inventariseren. We kijken dan of keuren überhaupt zinvol is en of de materialen voldoende toegankelijk zijn.

2.De keuring zelf

Voor de keuring zelf maken we een afspraak en komen we het materiaal bij u op locatie controleren volgens onze eigen richtlijnen en methodiek. Hierbij keuren we zowel het materiaal zelf als de montage. Ook geven we advies, bijvoorbeeld als we zien dat iets incorrect is opgehangen. In zo’n geval adviseren we u over de correcte manier. Ook maken we foto’s voor in het rapport.

3.Verdere stappen

Als wij tijdens de keuring constateren dat iets kapot is, dan repareren wij het indien mogelijk ter plaatse. Als dit niet mogelijk is dan nemen we het mee naar onze werkplaats. Indien nodig bestellen we nieuwe onderdelen en voeren we de reparatie uit. In sommige gevallen is het gunstiger om nieuw materiaal te huren. Wij overleggen dit altijd met u. 

4.Certificering

Wij stellen de certificaten op aan de hand van onze bevindingen en keuring. Deze certificaten versturen we per e-mail en plaatsen we tevens in HoistBox, onze eigen online omgeving. Mochten er reparaties zijn uitgevoerd, dan geven we dit aan op het rigging certificaat. Zo kunt u altijd de reparatiegeschiedenis van uw materiaal inzien.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Geverifieerd
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Geverifieerd
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
Geverifieerd
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Geverifieerd
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Geverifieerd
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Geverifieerd
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Geverifieerd
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Geverifieerd
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Geverifieerd
Thara h.
Thara h.
03/12/2017
Geverifieerd

Call Now ButtonBel ons direct