Rigging licht en geluid

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

De juiste rigging voor uw licht en geluid

Riggingbox heeft voor elke situatie een passende oplossing. De trussen in ons assortiment zijn perfect voor het bevestigen van licht en geluid. Ze zijn licht in gewicht en beschikken over een geweldig grote draagkracht. Zo kunnen audiovisuele middelen van 250kg tot 2000kg zonder moeite de lucht in getild worden. U vindt u bij ons altijd een oplossing. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan onze specialisten voor u klaar met deskundig advies.

Huur de Prolyte H30V-C012 bij Riggingbox
Motortakel CM 500kg Lodestar bij Riggingbox

Uw evenement wordt professioneel

Uw evenement verdient een stukje extra professionaliteit. Met onze brede keuze in rigging bieden wij u dit. Zo kunt u uw truss systeem exact op maat samenstellen met onze truss producten. Daarnaast zorgen de motortakels en hun bijbehorende kettingen en bekabeling ervoor dat alles zonder problemen de lucht in kan. Wij zorgen ervoor dat al onze rigging producten gekeurd en gecertificeerd zijn. Zo haalt u de beste kwaliteit in huis. Uw licht en geluid komt op deze manier het beste uit de verf.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Het belang van licht en geluid

Licht en geluid zijn elementen die op uw evenement niet mogen ontbreken. Met de juiste keuzes zet u een prachtige sfeer neer, met als resultaat een zeer geslaagd(e) congres, concert, beurs, theatervoorstelling of ander evenement. Het gaat om de beleving bij de gasten. Zij moeten ervan onder de indruk zijn. De producten van Riggingbox helpen u daarin een handje. Met onze rigging krijgt u het licht en het geluid exact op de plek waar u het hebben wil. Gebruik de gewenste truss balk en realiseer uw eigen technisch ontwerp.

Veiligheid staat bij Riggingbox hoog in het vaandel

Als u bij ons rigging huurt dan wilt u vanzelfsprekend dat de veiligheid van de producten verzekerd is. Dit doen wij door onze producten professioneel te keuren. Bij truss en motortakels is het verplicht om jaarlijks een keuring uit te voeren. Het maakt hierbij niet uit waarvoor u ze gebruikt of op welke locatie u op het betreffende moment bent. Ons team van specialisten kan en mag elk type motortakel keuren. Dit doen wij wereldwijd. Of het nou in onze eigen werkplaats is of in het buitenland: u kunt ons altijd inschakelen. Zo bieden wij ook voor evenementen op tour de meest passende oplossing. Ook uw truss constructie kunnen wij keuren zodat u gegarandeerd bent van veiligheid.

Kunt u wel wat hulp gebruiken met licht en geluid?

Twijfelt u over wat de beste keuze is qua rigging om licht en geluid op uw evenement volledig tot zijn recht te laten komen? Weet u niet precies hoe zwaar de audiovisuele techniek is die u wilt gebruiken? Twijfelt u welke truss balk u het beste kunt inzetten? Of ontvangt u graag antwoord op een andere vraag? Schakel dan onze specialisten in. Zij gaan u helpen kiezen aan de hand van een effectief stappenplan. Door de ervaring en kennis van de specialisten bij Riggingbox krijgt u altijd de best mogelijke service en de hoogste kwaliteit rigging.

Een partner met ervaring in rigging voor licht en geluid

Riggingbox heeft in de afgelopen jaren al vele evenementen mogen helpen met hun rigging. Dit gaat van kleine tot grote evenementen, waaronder een aantal zeer toonaangevende. Zo hebben we The Voice of Holland, het Eurovisie Songfestival in Portugal, Pinkpop en Lowlands van de juiste materialen mogen voorzien. Met de rigging uit ons assortiment konden zij hun licht en geluid tot in de puntjes nauwkeurig realiseren.

Ook tourende artiesten kloppen bij ons aan met de vraag naar rigging. Zo hebben wij onder andere Volbeat, Florence + the Machine, Rammstein en Red Hot Chili Peppers mogen helpen. Al deze ervaring, en die van alle andere evenementen, producties en tournees, nemen we mee als we samen met u op zoek gaan naar de juiste rigging voor uw licht en geluid.

Wereldwijde service

Ons team wil u altijd de beste service leveren, omdat uw evenement dat verdient. Dit moet helemaal perfect geregeld zijn. Natuurlijk doen we dit door u materialen te bieden van de hoogste kwaliteit. Maar daar houdt het niet op. Onze experts staan namelijk altijd voor u klaar. En niet alleen in Nederland.

We helpen u namelijk graag wanneer u een evenement, productie of tournee in het buitenland heeft gepland. Ook dan wilt u uiteraard dat u kunt rekenen op de beste service. Gaat u bijvoorbeeld voor een langere tijd op tournee? Dan bestaat de kans dat de gehuurde rigging voor uw licht en geluid tussentijds gekeurd moet worden. Waar ter wereld u zich op dat moment ook bevindt: wij kunnen naar u toe komen om deze keuring uit te voeren.

Heeft u tijdens een evenement, tournee of productie in het buitenland dringend iemand nodig voor een spoedklus? Daarvoor kunt u ons 24/7 bereiken. Wij komen naar u toe om u uit de brand te helpen. Ons team staat wereldwijd voor u klaar.

Kwalitatieve Prolyte materialen

U wil natuurlijk dat de rigging voor uw licht en geluid van de beste kwaliteit is. Daarom vindt u in ons assortiment voornamelijk rigging van Prolyte. Dit is een merk dat in onze branche wereldwijd geliefd en vertrouwd wordt. Vele partijen maken gebruik van deze materialen omdat ze kwalitatief uitstekend zijn. Dit willen wij u ook bieden. Daarnaast heeft u met de Prolyte rigging een ruime keuze uit verschillende modellen, lengtes en zelfs kleuren. Vind de best passende oplossing en realiseer uw technisch ontwerp. Heeft u daarbij hulp nodig? Dan staan onze specialisten altijd voor u klaar.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct