Rigging materiaal

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Rigging materiaal van de hoogste kwaliteit

In het verhuuraanbod van Riggingbox vindt u allerlei soorten rigging materiaal van de hoogste kwaliteit. Van trussen tot bekabeling en van klemmen tot takels. Kortom: hier vindt u alles wat u nodig heeft! Zo bereidt u zich tot in de puntjes voor op uw evenement. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een zakelijk evenement, concert of theatervoorstelling. In alle gevallen wilt u natuurlijk gebruik maken van professionele materialen. Bij Riggingbox bent u zeker van een kwalitatief en betrouwbaar product.

Motortakel CM 500kg Lodestar bij Riggingbox
Huur de Protruss P36 Prerig en ander rigging materiaal bij Riggingbox

Veiligheid staat ook bij rigging materiaal voorop

Vanzelfsprekend wilt u tijdens het huren verzekerd zijn van het meest veilige rigging materiaal. Daarom zorgen wij dat we alles grondig keuren voordat het bij ons de deur uit gaat. Alle trussen worden regelmatig gecontroleerd en per categorie voorzien van een betrouwbaar rigging certificaat. Ook onze motortakels nemen wij regelmatig onder de loep. Wist u dat het zelfs wettelijk verplicht is om deze en andere hijswerktuigen jaarlijks te controleren? Soms gebruikt u door een tournee langer dan een jaar uw gehuurde materiaal. In dit geval keuren we graag tussentijds de gehuurde producten, zodat u verzekerd blijft van een veilig product. We doen de keuringen zowel bij u op locatie als in onze eigen werkplaats.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Inzetbaar waar u maar wilt

Rigging materiaal is de perfecte oplossing voor uw evenement, productie of tournee. Het is namelijk breed inzetbaar, waardoor er altijd de juiste materialen beschikbaar zijn voor uw situatie.


Diverse vormen en maten beschikbaar

Rigging materiaal is beschikbaar in diverse vormen en maten, waardoor u altijd eenvoudig het gewenste technisch ontwerp realiseert. Zo zijn er diverse trussen, takels, klemmen en bekabeling beschikbaar. Door de verschillende modellen, constructies, lengtes en kleuren vindt u altijd het meest passende materiaal voor uw situatie. Het realiseren van uw technisch ontwerp wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Helemaal als u de hulp van onze specialisten inschakelt. Zij kunnen desgewenst met u meekijken en bepalen wat het beste rigging materiaal is voor uw evenement, productie of tournee.  


Brede inzetbaarheid

Rigging materiaal is op veel verschillende manieren inzetbaar. Het wordt veel gebruikt om audiovisuele apparatuur de lucht in te hijsen en op exact de gewenste hoogte te krijgen. Maar daar houden de mogelijkheden niet op. U kunt volledig uw creativiteit kwijt en het bijvoorbeeld gebruiken als decoratief middel. Zo zijn trussen een ideaal materiaal om in te zetten voor het creëren van een beursstand of als afscheiding waardoor u één grote locatie in meerdere kleinere ruimtes opdeelt. Of wat dacht u van het bevestigen van reclamedoek met een boodschap? Op deze manier zorgt u voor een echte eyecatcher op uw evenement. 


Riggingbox adviseert u graag over het juiste rigging materiaal

Weet u nog niet precies welk materiaal u het beste kunt huren? Dan helpen onze specialisten u graag verder met de meest passende oplossing. 

Samen kijken we naar het technisch ontwerp voor uw productie. Heeft u deze nog niet? Dan maken wij op basis van uw wensen en eisen zelf een ontwerp. Vervolgens vertalen we dit naar een praktische oplossing voor uw evenement. Hierbij houden we rekening met uw locatie en budget. Zodra we samen het juiste rigging materiaal hebben uitgezocht, ontvangt u van ons een offerte. Hierin staat een overzicht van alle materialen met het totale gewicht en de prijs van de installatie. Na uw goedkeuring gaan we over tot uitvoering.

Alle materialen leveren we uit eigen voorraad en voordat u deze ontvangt, doen we nog een laatste inspectie. U kunt kiezen of u de materialen bij ons magazijn in Utrecht ophaalt of dat wij deze naar uw locatie brengen. Zo zorgen we er samen voor dat u het meest passende rigging materiaal ontvangt voor uw productie. 

Wilt u ook advies over het juiste materiaal voor uw situatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!

De voordelen van rigging materiaal huren

Heeft u rigging materiaal nodig voor uw evenement? Hieronder leest u de voordelen van het huren van deze materialen. 


Uitstekende service

Bij het huren van uw rigging materialen krijgt u de uitstekende service van Riggingbox erbij. We denken altijd met u mee om een totaaloplossing te vinden die precies aansluit op uw wensen. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. 

Deze service houdt niet op buiten de landsgrenzen. Ook als u in het buitenland een evenement, productie of tournee organiseert staan wij voor u klaar. Zelfs in het buitenland komen we naar u toe om eventuele problemen op te lossen, zodat u zich volledig kunt focussen op het evenement. 


Wereldwijde keuring en certificering

Ook verzorgen wij zelf de keuring en certificering van rigging materiaal. Naast dat we deze controles in ons magazijn in Utrecht uitvoeren, doen we dit ook bij u op locatie. Wilt u de gehuurde producten laten keuren terwijl u in het buitenland op tournee bent? Dan komen wij naar u toe, waar ter wereld u ook bent. 


Kies voor de ervaring van Riggingbox

Als u kiest voor onze materialen, dan werkt u samen met een ervaren partij. Ons team heeft namelijk al aan vele evenementen, producties en tournees mogen leveren. Zowel voor projecten van kleine als grote omvang. Zo hebben bijvoorbeeld Pinkpop, Lowlands en Vrienden van Amstel Live al gebruik gemaakt van onze materialen. Maar ook tourende artiesten zoals Rammstein, Florence + The Machine, Red Hot Chili Peppers en Volbeat wisten de kwalitatieve producten uit ons aanbod al te vinden.


Wilt u ook rigging materiaal huren? 

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Onze ervaren specialisten helpen u graag verder met advies over het juiste materiaal bij uw situatie.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct