Rigging materiaal

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Rigging materiaal van de hoogste kwaliteit

In de store van Riggingbox vindt u allerlei soorten rigging materiaal. Van trussen tot de motorbekabeling. En van baseplates tot en met takelsturing. Uw hele set kunt u bij ons compleet maken. Zo bereidt u zich tot in de puntjes voor op uw productie. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een zakelijk evenement of om een concert of theatervoorstelling. In beide gevallen wilt u dat uw productie gebruik kan maken van professioneel rigging materiaal. Wij voorzien u in die behoefte.

Motortakel CM 500kg Lodestar bij Riggingbox
Huur de Protruss P36 Prerig en ander rigging materiaal bij Riggingbox

Veiligheid staat ook bij rigging materiaal voorop

Vanzelfsprekend wilt tijdens uw huurperiode niet continu twijfelen aan de veiligheid van onze producten. Daarom zorgen wij dat we deze grondig keuren alvorens ze bij ons de deur uit gaan. Onze trussen worden met regelmaat gecontroleerd en per categorie voorzien van een certificaat. Ook onze motortakels nemen wij geregeld onder de loep. Hierbij is het wettelijk verplicht om deze en andere hijswerktuigen jaarlijks te controleren. U kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor de keuring van uw gehuurde producten. Dit kan bijvoorbeeld als u het rigging materiaal langer dan een jaar huurt als u op tournee bent. We kunnen dan zowel bij u op locatie als in onze eigen werkplaats keuren.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Vraag om advies als u er niet uit komt

Komt u er niet helemaal uit? Weet u niet precies welk rigging materiaal u het beste kunt huren? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Samen kijken we naar het technisch ontwerp voor uw productie. Als u dit nog niet heeft kunnen wij op basis van uw wensen en eisen een ontwerp maken. Vervolgens vertalen we dit naar een praktische oplossing. Hierbij houden we rekening met uw productielocatie en uw budget. Als we samen het juiste rigging materiaal hebben uitgezocht zult u van ons een offerte ontvangen. Hierin staat een overzicht van alle materialen met daarbij het totale gewicht en de prijs van de installatie. Met uw goedkeuring zullen we overgaan tot uitvoering. We leveren onze materialen uit eigen voorraad en zorgen voor een laatste inspectie. U kunt kiezen of u de materialen bij ons in Utrecht ophaalt of dat wij deze naar uw locatie komen brengen. Zo zorgen we er samen voor dat u het meest passende rigging materiaal ontvangt voor uw productie.

Denk out-of-the-box met rigging materiaal

Rigging materialen worden veelal gebruikt om audiovisuele apparatuur de lucht in te hijsen. Maar daar houdt het echter niet op. U kunt tevens een meer creatieve kant op gaan. Zo zijn trussen bijvoorbeeld prachtig in te zetten als materiaal voor een beursstand of als afscheiding waardoor u één grote locatie in meerdere kleinere ruimte kunt opdelen. Op deze manier kunt u uw productie een beetje meer cachet geven en zorgen voor echte eyecatchers. Onze specialist kunnen u adviseren over wat voor u de beste rigging materialen zijn.

De voordelen van Riggingbox

Riggingbox wil u naast een passend assortiment in rigging materiaal tevens een uitmuntende service bieden. Wij denken hiervoor altijd met u mee. Samen gaan we opzoek naar een totaaloplossing die precies aansluit op uw wensen. Onze materialen komen uit eigen voorraad, zodat de lijntjes kort blijven. Als u ons wil bereiken voor spoedklussen kunt u dat 24/7 doen. Het maakt daarbij niet uit waar op de wereld u bent. Wij komen naar u toe als u onze hulp nodig heeft. Op deze manier willen wij u volledig ontzorgen bij het huren van uw rigging materiaal.

Rigging materiaal als perfecte oplossing

Rigging materiaal is voor uw evenement, productie of tournee de perfecte oplossing. U wilt audiovisuele materialen op exact de gewenste hoogte krijgen, of u wilt de creatieve kant opgaan en de rigging gebruiken als decoratief middel. Bij Rigginbox vindt u de meest passende oplossing.

Verschillende modellen, constructies, lengtes en kleuren; uw technisch ontwerp realiseren wordt met Riggingbox een stuk eenvoudiger. Helemaal als u de hulp van onze specialisten inschakelt. Zij kunnen desgewenst met u meekijken en bepalen wat het beste rigging materiaal is voor uw evenement, productie of tournee.

Kies voor de ervaring van Riggingbox

Als u kiest voor de service van Riggingbox, werkt u samen met een ervaren partij. Ons team heeft namelijk al voor vele evenementen, producties en tournees het juiste rigging materiaal mogen leveren. Het gaat om projecten van kleine tot gigantische omvang. Zo hebben we bijvoorbeeld Pinkpop, Lowlands, The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival in Portugal voorzien van passende rigging materialen. Maar ook tourende artiesten zoals Rammstein, Florence + the Machine, Red Hot Chili Peppers en Volbeat wisten de kwalitatieve rigging uit onze shop te vinden.

Ervaar onze wereldwijde service

Ook als u in het buitenland uw evenement, productie of tournee organiseert staan wij voor u klaar. Riggingbox biedt u graag het beste van het beste en daar hoort wereldwijde service ook bij. Wilt u bijvoorbeeld rigging materiaal laten keuren terwijl u in het buitenland op tournee bent? Dan komen wij naar u toe, waar ter wereld u dan ook bent. Naast dat we de controles en keuring in ons magazijn in Utrecht kunnen uitvoeren, kunnen onze specialisten dat ook bij u op locatie.

En vergeet ook de spoedklussen niet; ook daarvoor leveren wij wereldwijde service. Heeft u onze dringend nodig? Laat het ons dan weten. Voor spoedklussen zijn wij 24/7 bereikbaar. We komen naar u toe om het euvel met uw rigging materiaal op te lossen, zodat u weer volledig kunt focussen op het evenement. Want bij ons staat het mogelijk maken van de perfecte uitvoering van uw evenement, productie of tournee centraal.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Geverifieerd
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Geverifieerd
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
Geverifieerd
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Geverifieerd
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Geverifieerd
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Geverifieerd
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Geverifieerd
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Geverifieerd
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Geverifieerd
Thara h.
Thara h.
03/12/2017
Geverifieerd

Call Now ButtonBel ons direct