Cirkel truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

De truss cirkel: een oplossing precies op maat

Bent u op zoek naar een cirkel truss om uw systeem mee te complementeren? Dan hebben wij de oplossing voor u. De materialen in ons assortiment zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Zo ook de cirkel trussen. Met deze elementen kunt u uw systeem precies op maat maken. Soms vraagt de situatie om juist deze elementen. Riggingbox kan de truss vanuit eigen voorraad leveren. Ze zijn sterk en bijzonder goed in het dragen van zware lasten. Daarnaast is de truss cirkel zelf erg licht in gewicht: ideaal voor het vervoer.

Professionele cirkel truss vindt u bij Riggingbox
een truss cirkel voor uw evenement

Een opvallende cirkel truss huren

Een truss cirkel zal zeker opvallen op uw evenement. Misschien heeft u een rond podium in het midden van uw locatie? Dan is het slim om tevens een cirkelvormige truss constructie te gebruiken. Dit matcht precies bij het podium en creëert zo een rustig ogende omgeving. De cirkel truss geeft een speels effect en oogt professioneel. Waarvoor u deze ronde truss constructie ook gebruikt: u straalt uit dat u goed voorbereid bent.

Verschillende soorten constructies

Vanuit onze store kunt u vele soorten cirkel truss huren. Hiertussen zitten verschillende soorten constructies. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor cirkelelementen met triangle en square constructies. Weet u niet helemaal zeker welke optie u het beste kunt kiezen? Dan staan onze specialisten altijd voor u klaar. Wij helpen u kiezen. Zo weet u zeker dat u de cirkel truss huren gaat die het beste aansluit op uw wensen.

De cirkel truss huren als multi-inzetbaar middel

De truss cirkel is een veelzijdig element. Deze kan worden ingezet op vele manieren. Het dragen van zware lasten als audiovisuele apparatuur is een van de doeleinden. Maar deze is ook prima te gebruiken voor het bouwen van een beursstand, als afscheiding tussen verschillende ruimtes of als constructie waaraan een reclamedoek (banner) gespannen kan worden. U kunt veel kanten op. Daarbij mag u altijd vertrouwen op de hoge kwaliteit van de trussen in ons assortiment. Huur truss om een gedenkwaardig(e) evenement, productie of tournee te realiseren en creëer sfeer en entourage waarvan alle gasten onder de indruk zullen zijn.

Keuringen voor gegarandeerde veiligheid

Riggingbox verzorgt tevens de keuring voor onder andere uw cirkel truss. Het is verplicht om deze jaarlijks uit te voeren. Alle trussen die wij in onze store hebben zijn gekeurd. Ze zijn daarbij per categorie van een certificaat voorzien. Op deze manier weet u zeker dat u gegarandeerd kwaliteit geleverd krijgt. Veiligheid staat altijd voorop en met de keuring kunt u hierop altijd vertrouwen. Gaat u de truss cirkel huren over een langere periode? Dan kunnen wij tussendoor desgewenst bij u op locatie langskomen om de keuring uit te voeren. Dit kan zowel in het binnenland als in het buitenland. Wij ontzorgen u hier graag in en bieden u de best mogelijke service.

Cirkel truss bij Riggingbox huren

Heeft u voor uw evenement of productie cirkel truss nodig? Dan kunt u terecht bij Riggingbox. Wij hebben al vele evenement van de juiste rigging mogen voorzien, waaronder een aantal zeer toonaangevende zoals Lowlands, Pinkpop, The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival in Portugal. Ook tourende artiesten weten onze kwalitatieve materialen te vinden, zoals Red Hot Chili Peppers, Rammstein, Volbeat en Florence + the Machine.

Met onze ervaring kunnen wij u zo gericht mogelijk helpen, ook als het gaat om advies. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan contact met ons op. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

Altijd de juiste lengte voor uw evenementen

De cirkeltrussen die u vindt in ons assortiment bieden u vele mogelijkheden. Daarbij is het uiteraard van groot belang dat u de juiste afmetingen kiest. Daarom hebben we bij de meeste materialen verschillende lengtes beschikbaar. Zo kunt u, afhankelijk van het model, kiezen tussen lengtes tussen de 2 en de 12,3 meter. Op deze manier vindt u altijd iets dat bij u past en voldoet aan uw wensen. Zo niet, dan kunnen afwijkende formaten op verzoek ook geleverd worden.

De wereldwijde service van Riggingbox

Riggingbox vindt het belangrijk dat het u als klant aan niks ontbreekt. Zo moet u altijd kunnen vertrouwen op onze expertise en wanneer u maar wilt advies kunnen inwinnen. We bieden u daarom wereldwijde service. Wilt u uw cirkel truss laten keuren door onze specialisten? Dan komen wij desgewenst uw kant op. Naast in ons eigen magazijn kunnen we de keuringen namelijk ook op locatie verrichten. Zelfs als dit in het buitenland is. Wanneer u op tournee bent is dit een ideale oplossing. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen, waarbij we ook zowel in Nederland als ergens anders op de wereld naar u toe kunnen komen.

Cirkel truss van hoge kwaliteit

Voor uw evenement, productie of tournee wilt u vanzelfsprekend alleen een cirkel truss van de hoogste kwaliteit ontvangen. Daarom vindt u in ons assortiment producten van Prolyte, een in onze branche zeer geliefd en betrouwbaar merk. Deze materialen staan bekend om hun deugdelijkheid, hun grote draagkracht, hun multi-inzetbaarheid en hun kwaliteit. Met deze cirkel truss zit u gegarandeerd goed. Zo tilt u uw evenement, productie of tournee naar een hoger niveau.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel
Rigging Box B.V.
4.9
Gebaseerd op 16 recensies
powered by Google
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
12:25 21 Aug 19
Iedereen altijd vrolijk.
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
20:21 25 Jun 18
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jelle Roozen
Jelle Roozen
07:05 07 Nov 17
Mo Beer
Mo Beer
17:35 27 Jan 17
Dit bedrijf levert rigging mareriaal en aanverwanten. Goede service met een lach.
Jan-Willem Stekelenburg
Jan-Willem Stekelenburg
22:13 15 Sep 16
Volgende beoordelingen