Cirkel truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

De truss cirkel: een oplossing precies op maat

Bent u op zoek naar een cirkel truss voor uw evenement? Bij Riggingbox vindt u gegarandeerd de juiste oplossing! De materialen uit ons assortiment zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Ze zijn sterk en bijzonder goed in het dragen van zware lasten. De cirkel truss is zelf erg lichtgewicht, wat deze ideaal voor vervoer maakt. Met de elementen uit ons assortiment maakt u eenvoudig een systeem precies op maat. Riggingbox levert uw materialen vanuit eigen voorraad.

Huur de Prolyte H30V cirkeltruss bij Riggingbox
Huur de Prolyte H30-D Circle cirkeltruss bij Riggingbox

Een opvallende cirkel truss huren

Heeft u een rond podium in het midden van uw locatie? Dan is het slim om tevens een cirkelvormige trussconstructie te huren. Dit matcht precies met het podium en creëert zo een rustig ogende omgeving. De cirkel truss geeft een speels effect en oogt professioneel. Waarvoor u deze ronde constructie ook gebruikt: het zal zeker opvallen op uw evenement!

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Veelzijdig element voor uw evenement

Een cirkel truss is een veelzijdig element. Het is beschikbaar in verschillende afmetingen en constructies, waardoor er altijd het juiste element is voor uw situatie. 


Inzetbaar op meerdere manieren

Een cirkel truss kan op vele manieren worden ingezet. Het wordt veel gebruikt voor het dragen van zware materialen zoals audiovisuele apparatuur bij festivals, concerten of producties. Door het gebruik van een truss in dezelfde vorm als het podium, creëert u een echte eyecatcher. Maar er zijn meer opties, denk aan het inzetten bij uw truss beursstand of om een reclamedoek tussen te spannen. Mogelijkheden genoeg! 


Verschillende constructies

In ons verhuuraanbod vindt u diverse cirkel trussen met verschillende constructies. Zo heeft u de keuze uit triangle of square constructies. Weet u nog niet zeker welke optie het beste is voor uw evenement? Dan helpen onze specialisten u graag met kiezen. Zo weet u zeker dat u de constructie huurt die het beste aansluit op uw wensen. 


Diverse afmetingen beschikbaar

Het kiezen van de juiste afmetingen is uiteraard van groot belang. Daarom vindt u de cirkel trussen uit ons assortiment niet alleen in verschillende constructies, maar ook in verschillende afmetingen. Afhankelijk van het model zijn er lengtes tussen de 2 en 12,3 meter beschikbaar. 

Staat de maat die u nodig heeft er niet tussen? Op verzoek leveren wij ook afwijkende formaten. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden! 

 

Cirkel truss huren bij Riggingbox

Wilt u een cirkel truss huren voor uw evenement of productie? Dan bent u bij Riggingbox aan het juiste adres! We hebben al meerdere toonaangevende festivals, tourende artiesten, producties, maar ook kleinere evenementen van het juiste rigging materiaal mogen voorzien. Bij Riggingbox krijgt u er hoge kwaliteit, veiligheid en de beste service voor terug. 


Hoge kwaliteit

U wilt voor uw evenement, productie of tournee vanzelfsprekend alleen de hoogste kwaliteit cirkel truss gebruiken. Daarom vindt u in ons assortiment producten van Prolyte: een zeer geliefd en betrouwbaar merk in de evenementenbranche. Deze materialen staan bekend om de grote draagkracht, multi-inzetbaarheid en hoge kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt bij het huren van uw cirkel truss bij Riggingbox! 


Gegarandeerde veiligheid

Riggingbox zorgt voor het regelmatig keuren en certificeren van alle materialen, waaronder uw cirkel truss. Alle trussen uit ons aanbod zijn gekeurd en per categorie van een certificaat voorzien. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en door de keuring en certificering kunt u hierop vertrouwen. Huurt u de cirkel truss voor een langere periode? Dan komen wij desgewenst tussentijds bij u op locatie langs om de keuring uit te voeren. Zowel in het binnenland als in het buitenland. Wij ontzorgen u hier graag en bieden u de best mogelijke service.   


Wereldwijde service

We keuren en certificeren uw materialen niet alleen in het buitenland, maar bieden u een volledige wereldwijde service. We vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op onze expertise en altijd advies kunt inwinnen. Hiervoor zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Heeft u hulp nodig en is het essentieel dat we naar u toe komen? Dan komen we zowel in Nederland als in het buitenland naar u toe. 


Wilt u ook een cirkel truss huren?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Ook als u nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn of welke andere materialen u nodig heeft, staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren.

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct