Driehoek truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Een stevige oplossing voor uw vraag naar truss

De driehoek truss uit ons verhuuraanbod heeft een speciale constructie, waarbij het element bestaat uit drie lange aluminium buizen in driehoeksvorm die onderling ondersteund worden door kleinere buizen. Deze constructie zorgt ervoor dat het erg stevig is. Het systeem kan op deze manier een relatief zwaar gewicht dragen ten opzichte van haar eigen gewicht. Ideaal voor het bevestigen van audiovisuele middelen! Doordat de driehoek truss gemaakt is van aluminium, is het gewicht van de elementen zelf erg laag. Hierdoor is het goed te vervoeren tussen onze opslag en uw locatie.

Huur de Prolyte H30-D driehoek truss bij Riggingbox
Huur de Prolyte H30-D C012 bij Riggingbox

De driehoek truss is breed inzetbaar

Een driehoek truss wordt voornamelijk gebruikt om audiovisuele materialen de lucht in te hijsen op evenementen. Maar dat is lang niet de enige manier om het te gebruiken. Zo maakt u met hetzelfde systeem eenvoudig een professionele beursstand. Daarnaast gebruikt u het voor meerdere decoratieve doeleinden, bijvoorbeeld als afscheiding om één ruimte in meerdere ruimtes op te delen. Of wat dacht u van het inzetten van deze elementen als opvallende lichtmasten? Met de driehoek trussen van Prolyte tilt u uw evenement naar een hoger niveau.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Driehoek truss: een stevige constructie op uw evenement

Driehoek trussen zijn perfect voor het maken van een constructie op ieder evenement. De trussen van Riggingbox hebben gegarandeerd de hoogste kwaliteit, zijn volledig veilig en betrouwbaar en zijn inzetbaar op veel verschillende manieren. Heeft u nog hulp nodig bij het maken van uw keuze? Ook dan helpen we u graag.


Hoge kwaliteit

Wij weten als geen ander dat u uw evenement, productie of tournee wilt voorzien van materialen van de allerbeste kwaliteit. Daarom vindt u in ons assortiment de driehoek trussen van het merk Prolyte. Dit merk is binnen de evenementenbranche al lange tijd erg geliefd en is een vertrouwd onderdeel voor vele organisatoren. Deze trussen zijn gemaakt van aluminium, wat lichtgewicht maar ook erg stevig is. Hierdoor is het ideaal voor vervoer en kan het toch al uw audiovisuele materialen dragen.


Veilig & betrouwbaar

Tijdens uw evenement wilt u uiteraard verzekerd zijn van betrouwbare en veilige materialen. Bij Riggingbox staat veiligheid op nummer 1. Wij keuren en certificeren regelmatig al onze materialen, waardoor u zeker bent van de beste kwaliteit. Al onze producten zijn voorzien van een rigging certificaat. Om u extra zekerheid te bieden, voeren we daarnaast een controle uit voordat we de driehoek trussen of andere materialen aan u meegeven. Hierdoor heeft u gegarandeerd een betrouwbaar en veilig product. 


Inzetbaar op veel verschillende manieren

De driehoek trussen van Prolyte staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en daarnaast kunt u er vele kanten mee op. Door de verschillende afmetingen en kleuren stelt u eenvoudig de juiste constructie samen. Hierdoor is er altijd een constructie die past bij uw situatie.


Hulp bij het maken van een keuze 

Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw technisch ontwerp? Of weet u nog niet zeker of de driehoek truss de meest passende oplossing is in uw situatie? Onze specialisten staan voor u klaar om u gericht advies te geven. We zorgen ervoor dat u het evenement, productie of tournee realiseert zoals u dit voor ogen hebt.

Driehoek trussen huren bij Riggingbox

Wilt u driehoek trussen huren voor uw evenement, productie of tournee? Dan heeft Riggingbox precies wat u zoekt. De trussen zijn inzetbaar op veel verschillende manieren en daarom realiseert u met de elementen uit ons assortiment eenvoudig uw technisch ontwerp.


Ervaring met grote en kleine evenementen

Ons team heeft al vele grote en kleine evenementen van de juiste rigging materialen voorzien. Hierdoor bent u verzekerd van een ervaren partij bij het huren van uw driehoek trussen bij Riggingbox. Onder deze evenementen en producties vallen een aantal zeer toonaangevende, zoals Lowlands, Pinkpop, Vrienden van Amstel Live en Ik Hou van Holland. Daarnaast ondersteunen we regelmatig diverse artiesten met rigging materiaal. Hierbij kunt u denken aan Rammstein, Volbeat, Florence + the Machine en Red Hot Chili Peppers. Maar ook kleinere evenementen en producties weten ons te vinden. Al deze ervaringen nemen we mee wanneer we u helpen met het realiseren van uw technische ontwerp. Of u nou een driehoek truss wilt huren of ook nog andere materialen; Riggingbox staat voor u klaar. 


Service overal ter wereld

Gaat u met uw evenement of productie naar het buitenland? Ook dan kunt u rekenen op de service en diensten van Riggingbox. Wij vinden het belangrijk dat we u overal ter wereld van dienst kunnen zijn. Wilt u dat de gehuurde materialen worden gecontroleerd en gecertificeerd terwijl u in het buitenland bent? Dan komen wij gewoon naar u toe! We keuren de materialen, naast ons magazijn in Utrecht, ook bij u op locatie. Ook bij spoedklussen komen we naar u toe waar u ook bent. Hiervoor kunt u ons 24/7 bereiken. Zo hoeft u hierover niet in te zitten en kunt u zich volledig focussen op uw evenement. 


Wilt u ook driehoek trussen huren voor uw evenement? 

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We geven u graag advies over de materialen die u nodig heeft.

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct