Driehoek truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Een stevige oplossing voor uw vraag naar truss

Een driehoek truss die u in onze store kunt huren heeft een speciale constructie waarbij het element bestaat uit drie lange aluminium buizen in driehoekvorm die onderling ondersteund worden door kleinere buizen. Deze constructie zorgt ervoor dat elk ‘knooppunt’ erg stevig is. Het gehele systeem kan op deze manier een relatief zwaar gewicht dragen ten opzichte van haar eigen gewicht. Ideaal voor audiovisuele apparaten voor uw productie. Omdat de Prolyte driehoek truss van aluminium is gemaakt, is het gewicht van de elementen zelf erg laag. Dit maakt dat ze goed te vervoeren zijn van onze opslag naar uw locatie en terug.

Huur de Prolyte H30-D driehoek truss bij Riggingbox
Huur de Prolyte H30-D C012 bij Riggingbox

Driehoek truss voor meerdere doelen inzetbaar

Een van de voornaamste redenen waarom u zult kiezen voor een triangle truss huren is de mogelijkheid die deze biedt om audiovisuele materialen de lucht in de hijsen. Maar dat is lang niet het enige. Zo kunt u dezelfde systemen ook inzetten voor het realiseren van een heuse beursstand. Deze zal er met de juiste zorg erg professioneel uitzien. Tevens kan een truss constructie prima als decoratie worden gebruikt. Bijvoorbeeld als afscheiding om één ruimte in meerdere ruimtes op te delen. Of wat dacht u van het inzetten van deze elementen als opvallende lichtmasten? Uw productie krijgt met de Prolyte driehoek truss een extra professioneel niveau.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Veiligheid boven alles

Riggingbox begrijpt dat u tijdens uw productie absoluut niet wilt inzitten over de betrouwbaarheid en veiligheid van de triangle truss balk. U heeft uw aandacht liever bij andere zaken. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Als u de materialen bij ons huurt, zullen wij deze uitgebreid controleren. Hierbij werken bij met ons certificaat. Standaard is al ons rigging materiaal uit de store gekeurd en daarmee gegarandeerd veilig en betrouwbaar. Om zeker te zijn dat we u het beste van het beste bieden, voeren we nog de extra controleslag uit voordat we de Prolyte driehoek truss of de andere materialen aan u meegeven.

Specialistische hulp bij het maken van uw keuze

De Prolyte driehoek truss die in onze store te huur is staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt er vele kanten mee op en hij biedt op bijna elke vraag naar rigging een praktisch antwoord. Weet u nog niet zeker of u met deze driehoek truss wel de meest passende oplossing in huis haalt? Dan kunt u altijd overleggen met onze specialisten. Zij staan voor u klaar om u gericht advies te geven over de beste keuze voor uw producties. Huur truss bij Riggingbox om uw evenement, productie of tournee naar een professioneel niveau te tillen.

Driehoek truss huren bij Riggingbox

Bent u op zoek naar een driehoek truss voor uw evenement, productie of tournee? Riggingbox biedt precies wat u zoekt. Met de elementen uit ons assortiment kunt u uw technisch ontwerp gaan realiseren. Kies uit verschillende afmetingen en verschillende kleuren. Zo stelt u vrij eenvoudig de juiste constructie samen.

Geleverd voor grote evenementen

Ons team heeft al vele evenementen, producties en tournees van de juiste materialen mogen voorzien. Hieronder valt een aantal zeer toonaangevende, zoals The Voice of Holland, Lowlands, Pinkpop en het Eurovisie Songfestival in Portugal. Daarnaast hebben wij diverse artiesten geholpen met materiaal. Hierbij kunt u denken aan Rammstein, Volbeat, Florence + the Machine en Red Hot Chili Peppers. Al deze ervaringen nemen we mee wanneer we u helpen met het realiseren van uw technische ontwerp. Of u nou een driehoek truss nodig heeft of ook nog andere materialen; Riggingbox staat voor u klaar.

Geniet wereldwijd van onze service

Gaat u met uw evenement of tournee naar het buitenland? Ook dan kunt u rekenen op de service en diensten van Riggingbox. Wij vinden het belangrijk dat we u waar ter wereld ook van dienst kunnen zijn. Wilt u dat uw gehuurde materialen zoals de driehoek truss worden gecontroleerd en gekeurd terwijl u in het buitenland bent? Dan komen wij naar u toe! Naast in ons eigen magazijn in Utrecht kunnen we de rigging materialen tevens bij u op locatie keuren.

Tevens mag u op ons vertrouwen bij spoedklussen in het buitenland. Ook hier is het geen probleem om naar u toe te komen. Onze specialisten gaan voor u aan de slag om de spoedklus te klaren en helpen u verder. Zo hoeft u hierover niet in te zetten wanneer u ons dringend nodig heeft.

Kwalitatieve Prolyte driehoek truss

Als geen ander weten wij dat u uw evenement, productie of tournee wilt voorzien van materialen van de allerbeste kwaliteit. Daarom vindt u in ons assortiment de Prolyte driehoek truss. Dit merk is in onze branche al lange tijd erg geliefd en is een vertrouwd onderdeel voor vele organisatoren. Om u het beste van het beste te bieden kunt u ook bij ons deze materialen huren. Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw technisch ontwerp? Of weet u niet precies of de Prolyte driehoek truss hierin een goede keuze is? Wij staan voor u klaar om te zorgen dat u het evenement, de productie of het tournee kan realiseren zoals u dat oorspronkelijk voor ogen had.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Geverifieerd
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Geverifieerd
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
Geverifieerd
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Geverifieerd
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Geverifieerd
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Geverifieerd
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Geverifieerd
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Geverifieerd
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Geverifieerd
Thara h.
Thara h.
03/12/2017
Geverifieerd

Call Now ButtonBel ons direct