Concert truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Passende concert truss voor uw evenement 

Riggingbox beschikt over een breed assortiment met trussen voor uw concert. De elementen zijn van aluminium en zijn daarom erg lichtgewicht. Dit maakt ze ideaal voor vervoer. Tegelijkertijd hebben zij een onwijs grote draagkracht. Ze dragen met gemak al uw audiovisuele materialen. Doordat de elementen op elkaar zijn aan te sluiten, stelt u eenvoudig een systeem op maat samen. Zo vindt u altijd de ideale oplossing voor uw podium of zaal.

Huur de Prolyte H30-V concert truss bij Riggingbox
Huur de Prolyte H30V-C012 concert bij Riggingbox

Til uw concert naar een professioneel niveau

Met de juiste trussen komt uw concert veel professioneler over. Een truss systeem ziet er vakkundig uit en biedt vele opties. Door verlichting op een bepaalde hoogte te hangen creëert u meer sfeer op het podium of in de zaal. Laat bijvoorbeeld lampen vanuit verschillende hoeken schijnen. Zo creëert u die prachtige, sfeervolle verlichting die precies bij uw concert past. Daarnaast zorgen geluidsinstallaties voor een unieke audiobeleving. Door het huren van de juiste rigging tilt u uw concert naar een hoger niveau.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

De juiste concert truss voor uw situatie

Truss constructies zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo vindt u altijd de ideale oplossing voor uw concert. Doordat de elementen aan elkaar worden bevestigd, bent u erg flexibel en is er altijd een oplossing voor uw situatie.

Wat zijn trussen?

Trussen gebruikt u voor het bouwen van een constructie voor uw concert of ander evenement. Aan deze constructie hangt u verlichting, geluidsinstallaties of schermen waardoor iedereen een goede beleving krijgt. Maar heeft u al eens nagedacht over een andere manier van inzetten van trussen bij uw concert? Het hijsen van audiovisuele techniek is namelijk lang niet de enige mogelijkheid. 

Gebruik bijvoorbeeld een trussconstructie om reclamedoek in te spannen. Perfect voor een aantrekkelijke boodschap voor uw gasten of artiesten. Gebruik daarnaast truss balken als afscheiding waardoor u een aparte entree creëert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Oplossing op maat

Wanneer u rigging nodig heeft voor uw concert, wilt u natuurlijk precies de juiste materialen huren. In het verhuuraanbod van Riggingbox vindt u veel verschillende soorten trussen. Alle elementen zijn gemaakt om aan elkaar te bevestigen, waardoor u altijd de perfecte oplossing vindt voor uw situatie. Heeft u een rechte truss balk, circle of corners nodig? Bij Riggingbox vindt u precies wat u zoekt. 

Alle trussen uit het assortiment zijn beschikbaar in verschillende lengtes. Afhankelijk van het model varieert dit van 0,21 tot 3 meter. Sommige modellen zijn zelfs beschikbaar in meerdere kleuren. Zo vindt u altijd een oplossing op maat voor uw concert. 

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw concert?

Neem contact op met onze specialisten voor een advies op maat. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie.

Veel evenementen gingen u al voor

Riggingbox is ondertussen een bekende naam in de wereld van evenementen. Vele evenementen hebben de materialen van Riggingbox al gebruikt. Namen van grote evenementen die u waarschijnlijk wel kent zijn Pinkpop, Lowlands en Vrienden van Amstel Live. Daarnaast worden de materialen, diensten en service van Riggingbox regelmatig gebruikt door toerende artiesten. Onder andere The Red Hot Chili Peppers, Volbeat, Rammstein en Florence + The Machine hebben al gewerkt met de materialen uit ons assortiment. Daar zijn we trots op! Maar ook als kleiner evenement bent u bij Riggingbox aan het juiste adres. Hieronder leest u de redenen om bij Riggingbox te huren.

De voordelen van huren bij Riggingbox

Riggingbox snapt dat truss voor uw concert te allen tijde in orde moet zijn. Ook wanneer u op tournee bent of in het buitenland uw evenement uitvoert. Daarom leveren wij onze service wereldwijd. Wilt u de voor uw concert gehuurde truss laten controleren en keuren? Dan komen wij naar u toe, waar ter wereld u ook bent. Naast in ons eigen magazijn kunnen we de keuringen namelijk ook bij u op locatie uitvoeren. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Ook hiervoor komen wij naar u toe, zelfs wanneer u in het buitenland zit met uw materialen.

Alleen de beste kwaliteit

Bij Riggingbox huurt u alleen de beste kwaliteit concert truss. Onze trussen zijn van het merk Prolyte. Dit is niet voor niets een geliefd merk in de evenementenwereld. Deze trussen zijn enorm stevig en betrouwbaar, maar toch lichtgewicht doordat het gemaakt is van aluminium. Hierdoor kan het met gemak al uw audiovisuele middelen dragen en bent u verzekerd van de meest veilige materialen om mee te werken. 

Riggingbox helpt u wereldwijd

Uw trussen moeten natuurlijk te allen tijde in orde zijn. Ook wanneer u op tournee bent of een evenement uitvoert in het buitenland. Daarom zorgt Riggingbox voor wereldwijde service. Wilt u de gehuurde materialen laten controleren en keuren? Dan komen wij naar u toe, waar ter wereld u ook bent. We keuren en certificeren zowel in ons eigen magazijn als bij u op locatie. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Ook hiervoor komen wij naar u toe, zelfs wanneer u met uw materialen in het buitenland bent.

Professionele keuring

U wilt vanzelfsprekend dat u alle materialen tijdens een concert met een veilig gevoel kunt gebruiken. Bij ons staat veiligheid van trussen en onze andere producten voorop. Om dit te realiseren worden onze trussen regelmatig gekeurd en gecertificeerd. Hierdoor zijn ze te allen tijde veilig en betrouwbaar en kan uw audiovisuele techniek op een verantwoorde manier de lucht in. Ook als u voor een langere periode huurt, zorgt Riggingbox ervoor dat uw materialen tussentijds gekeurd worden. 

Riggingbox helpt u met de juiste keuze

Bent u er nog niet helemaal over uit welke materialen u nodig heeft? Ook dan staat Riggingbox voor u klaar. Wij nemen u aan de hand van een stappenplan mee naar het gewenste resultaat. Ook met andere vragen over het gebruik van trussen bij uw concert kunt u bij ons terecht. Ons ervaren team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.  

Wilt u ook een concert truss huren bij Riggingbox? 

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen u graag verder!

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct