Concert truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Passende trussen voor uw concert

Riggingbox beschikt over een breed assortiment met truss producten die u voor uw concert kunt gebruiken. De elementen zijn van aluminium en daarom erg licht in gewicht. Dit maakt ze ideaal voor vervoer. Tegelijkertijd hebben zij een onwijs grote draagkracht. Ze kunnen met gemak uw audiovisuele materialen dragen. Doordat de elementen op elkaar zijn aan te sluiten, stelt u eenvoudig een systeem op maat samen. Zo kunt u de meest ideale oplossing voor uw podium of zaal vinden.

Huur de Prolyte H30-V concert truss bij Riggingbox
Huur de Prolyte H30V-C012 concert bij Riggingbox

Til uw concert naar een professioneel niveau

Met de juiste truss producten komt uw concert veel professioneler over. Het podium of de zaal wordt op een bijzondere wijze afgewerkt. Een truss systeem ziet er vakkundig uit en biedt vele opties. Door verlichting op een bepaalde hoogte te hangen creëert u meer sfeer op het podium of in de zaal. U kunt namelijk lampen vanuit verschillende hoeken laten schijnen. Zo krijgt u die prachtige en energieke lichtshow of die sfeervolle verlichting die bij het concert past. Tevens zorgen geluidsinstallaties voor een unieke audiobeleving. Huur goede rigging om uw concert naar een hoger niveau te tillen.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Truss constructies die aan uw wensen voldoen

In de store heeft Riggingbox vele verschillende soorten truss te huur. Zo heeft u ruime keuze voor uw zoektocht naar de ideale oplossing voor uw concert. Weet u al hoe uw benodigde systeem eruit moet zien? Misschien heeft u rechte truss elementen nodig, of juist truss corners. Doordat deze elementen gemaakt zijn om aan elkaar te bevestigen, kunt u de perfecte oplossing vinden voor uw situatie. Als u niet precies weet wat de beste samenstelling is voor uw concert truss, kunt u altijd terecht bij onze specialisten.

Concert truss precies op maat

Als u voor uw concert rigging nodig heeft wilt u vanzelfsprekend exact de juiste materialen kunnen huren. Bij Riggingbox vindt u precies wat u zoekt. De trussen uit ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende lengtes. Afhankelijk van het gekozen model kan dit gaan van 0,21 meter tot 3 meter. Sommige modellen zijn zelfs in meerdere kleuren te verkrijgen. Met deze ruime keuzes kunt u eenvoudig uw technisch ontwerp realiseren. Heeft u daar hulp bij nodig? Dan staan onze experts voor u klaar.

Bij uw concert truss creatief inzetten

Heeft u al eens nagedacht over een andere manier van het inzetten van truss bij uw concert? De nadruk ligt hier in eerste instantie op het hijsen van audiovisuele techniek. Maar dat is lang niet de enige mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld tevens een truss constructie gebruiken om een reclamedoek in te spannen. Perfect voor een aantrekkelijke boodschap aan de gasten of de artiesten. Tevens kunt u de truss balk als afscheiding gebruiken waardoor u bijvoorbeeld een aparte entree creëert. De mogelijkheden houden dus niet op bij de hijstechniek. Neem voor het meest passende advies contact op met onze specialisten. Zo voorziet u uw concert van professionele, gekeurde en op maat gemaakte truss.

Al velen gingen u voor

Riggingbox is ondertussen een bekende naam in de wereld van evenementen. Wij hebben al vele evenementen mogen voorzien van de meest passende oplossing in rigging. Hiertussen zitten ook prominente namen, zoals Pinkpop, Lowlands, The Voice of Holland en zelfs het Eurovisie Songfestival in Portugal. Daarnaast maakt ook menig toerend artiest gebruik van de materialen, diensten en service van Riggingbox: onder andere The Red Hot Chili Peppers, Volbeat, Rammstein en Florence + the Machine hebben gewerkt met materialen uit ons assortiment. Daar zijn we trots op! U kunt daarom zeker op ons vertrouwen als u voor uw concert truss nodig heeft.

Riggingbox helpt u wereldwijd

Riggingbox snapt dat truss voor uw concert te allen tijde in orde moet zijn. Ook wanneer u op tournee bent of in het buitenland uw evenement uitvoert. Daarom leveren wij onze service wereldwijd. Wilt u de voor uw concert gehuurde truss laten controleren en keuren? Dan komen wij naar u toe, waar ter wereld u ook bent. Naast in ons eigen magazijn kunnen we de keuringen namelijk ook bij u op locatie uitvoeren. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Ook hiervoor komen wij naar u toe, zelfs wanneer u in het buitenland zit met uw materialen.

Riggingbox zorgt voor professionele keuring

Bij ons staat veiligheid van de trussen en onze andere producten erg hoog in het vaandel. U wilt vanzelfsprekend dat u deze met een veilig gevoel kunt gebruiken. Om dit te realiseren zorgen wij dat we onder andere onze trussen keuren en certificeren. Dit maakt dat ze te allen tijde veilig en betrouwbaar zijn. Hierdoor kan uw audiovisuele techniek op een verantwoorde manier de lucht in.

Als u voor uw concert truss voor een langere periode huurt kan het zijn dat u wilt dat deze tussendoor gekeurd worden. Dit is uiteraard geen probleem. Het maakt hierbij niet uit op welke locatie u zich bevindt. Wij voeren de keuringen wereldwijd uit. Zo kunnen we dit doen in onze eigen werkplaats, maar ook in het buitenland. Op deze manier bieden we u service op maat. Ideaal voor een concert op tour.

Een verantwoorde keuze maken voor uw concert

Bent u er nog niet helemaal over uit welke keuze het beste bij u past? Of weet u niet hoe u bij uw concert truss het beste kunt inzetten? Dan staan onze specialisten altijd voor u klaar. Wij nemen u aan de hand van een stappenplan mee naar het gewenste resultaat. Uw input en ideeën vormen het begin van het technisch ontwerp. Samen werken we toe naar de voor u ideale uitvoering. Ook met andere vragen omtrent het gebruik van een truss bij een concert kunt u bij ons terecht. Ons ervaren team biedt u de meest passende service en de hoogste kwaliteit aan trussen voor uw concert.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Geverifieerd
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Geverifieerd
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
Geverifieerd
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Geverifieerd
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Geverifieerd
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Geverifieerd
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Geverifieerd
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Geverifieerd
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Geverifieerd
Thara h.
Thara h.
03/12/2017
Geverifieerd

Call Now ButtonBel ons direct