Truss podium huren

Materialen voor een truss podium huren is een precies klusje. Het is belangrijk dat de juiste onderdelen gekozen worden om een optimaal resultaat te behalen. Weet u nog niet welke podiumelementen u het beste kunt huren? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste onderdelen voor uw situatie.

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Uw ideale truss podium huren?

Heeft u voor uw productie of evenement een truss podium nodig? Met de trussen uit onze store vindt u precies wat u zoekt. U kunt bij ons terecht voor vele soorten elementen in verschillende afmetingen, van driehoek- en vierkantconstructies tot ladderconstructies en meer. Zo verzamelt u met gemak de gewenste onderdelen voor uw podium. Ook stevige truss corners en baseplates zitten in ons ruime assortiment. Komt u er niet helemaal uit welke materialen u het beste kunt huren? Dan helpen wij u graag kiezen.

Huur een truss podium met de prolyte H30-V square bij Riggingbox

Wilt u een truss podium huren?

Materialen voor een truss podium huren is een precies klusje. Het is belangrijk dat de juiste onderdelen gekozen worden om een optimaal resultaat te behalen. Weet u nog niet welke podiumelementen u het beste kunt huren? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste onderdelen voor uw situatie.

Voordelen van podiumdelen huren

Bij een geweldig evenement of inspirerende productie hoort natuurlijk een professioneel truss podium. Eén waarvan het aanwezige publiek dusdanig onder de indruk is dat de aandacht volledig uitgaat naar degene op het podium.

Door het huren van een truss constructie, kunnen ook de mensen die verder van het podium af staan alles goed zien en horen. Hierdoor krijgt iedereen een complete beleving en hoeven ook personen die achteraan staan niets van het evenement te missen.

Huur de Prolyte H30V-C012 bij Riggingbox

Maak indruk op de aanwezige gasten

Met een goed verzorgd truss podium maakt u indruk op de gasten die op het evenement of bij de productie aanwezig zijn. Wanneer de organisatie gedaan wordt namens uw bedrijf, wilt u vanzelfsprekend uw beste beentje voorzetten; alles moet tiptop in orde zijn. Dat snappen wij bij Riggingbox. Daarom bieden wij u alleen het beste van het beste. Niet alleen qua kwaliteit van onze producten, maar ook op het gebied van service. Zo weet u zeker dat het resultaat verbluffend zal zijn en dat wij u zo veel mogelijk zullen ontzorgen bij het realiseren hiervan.

Robert van de Hoef

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Onze specialisten staan voor u klaar

Materialen voor een truss podium huren is een precies klusje. Het is belangrijk dat de juiste onderdelen gekozen worden om het optimale resultaat te kunnen behalen. Heeft u hier veel ervaring mee en weet u precies welke materialen u nodig heeft?  Dan kunt u in onze store rondkijken en de gewenste materialen selecteren. Weet u nog niet weet welke truss elementen u het beste kunt huren? Ook dan staan we voor u klaar. Gaat u voor een truss balk, een corner, een cirkel of iets anders? Wij helpen u met kiezen door samen met u stap voor stap te kijken naar het gewenste resultaat. Zo komen we snel samen tot een oplossing.

Veilig en vertrouwd truss podium

Tijdens uw evenement of productie wilt u vanzelfsprekend niet hoeven inzitten over de betrouwbaarheid en veiligheid van de bij ons gehuurde truss constructie voor uw podium. Ons specialistische team keurt daarom de trussen en motortakels op reguliere basis. Ook op het moment voordat we de materialen meegeven aan u, voeren we een laatste check uit. Zo bent u er zeker van dat u topkwaliteit krijgt en bent u gegarandeerd van een veilig gebruik van de materialen. Materialen voor uw truss podium huren was nog nooit zo makkelijk en veilig.

Zorg dat iedereen uw podium kan zien

Met de juiste materialen realiseert u een professioneel en aantrekkelijk truss podium. Bij een geweldig evenement, een inspirerende productie of een meeslepend tournee hoort natuurlijk een prachtige mainstage. Eén waarvan het aanwezige publiek dusdanig onder de indruk is dat de aandacht volledig uitgaat naar degene op het podium.

Denkt u er hierbij aan dat tevens mensen die ver van het podium af staan een complete ervaring moeten hebben. Een gigantisch groot voordeel van een truss podium is dat u door middel van deze materialen voor deze ervaring kunt zorgen. Met deskundige audio-installaties, duidelijke videoschermen en aantrekkelijke verlichting hoort en ziet het publiek ook vanaf een afstand precies wat er op het podium gebeurt.

Diverse onderdelen voor uw truss podium

Bij Riggingbox huurt u al het benodigde materiaal voor uw truss podium. Hieronder ziet u de diverse onderdelen die u bij ons kunt huren. 

Driehoek truss

Een veelgebruikt truss systeem is de driehoek truss. Dit onderdeel bestaat uit aluminium buizen in de vorm van een driehoek. Dit zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit van uw podium, wat het perfect maakt om zware audiovisuele apparatuur aan te hangen.

Cirkel truss

De cirkel truss is door haar ronde vorm perfect voor een rond podium. Door uw audiovisuele apparatuur aan een truss te hangen met dezelfde vorm als het podium, krijgt het geheel een professionele uitstraling. 

Truss corners

Truss corners zijn een essentieel onderdeel bij het huren van een truss constructie. Hiermee verbindt u de diverse podiumelementen met elkaar.

Truss tower

Op drukbezochte evenementen zijn truss towers onmisbaar. Hier hangt u uw audiovisuele apparatuur aan, waardoor het geluid iedereen op het terrein goed kan bereiken.

Ervaar de wereldwijde service die Riggingbox biedt

Bij Riggingbox staat de uitvoering van uw evenement, productie of tournee op de eerste plaats. Om te zorgen dat uw aandacht volledig hier naartoe kan gaan, is het belangrijk om materialen te gebruiken van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment biedt deze oplossing. Het gros van de items is van het merk Prolyte, een zeer geliefd en vertrouwd merk in onze sector. Deze producten staan garant voor kwaliteit.

Daarbij leveren wij desgewenst de producten bij u op locatie af. Dat scheelt u een hoop geregel. Maar daar houdt het niet op. De materialen moeten uiteraard regelmatig gekeurd worden. Wilt u het truss podium huren voor een langere periode? Dan komen wij voor een keuring gewoon naar u toe, waar ter wereld u zich ook bevindt. Naast in ons eigen magazijn in Utrecht, kunnen we de keuringen namelijk ook bij u op locatie uitvoeren. Zo kunt u uw aandacht houden op het evenement en hoeft u geen capriolen uit te halen voor de keuring.

Hetzelfde geldt voor eventuele spoedklussen; ook daarvoor maakt het niet uit dat u in het buitenland zit. Omdat wij u graag volledig ontzorgen, lossen onze specialisten het probleem op locatie op. U kunt ons voor spoedklussen 24/7 bereiken.

Profiteer van de ruime ervaring van ons bedrijf

In de tijd dat ons bedrijf bestaat hebben we al vele prachtige evenementen, producties en tournees van de juiste materialen mogen voorzien. Van klein tot groot en van binnenland tot buitenland. Hiertussen zitten een aantal toonaangevende evenementen, zoals Pinkpop, Lowlands, Symphonica in Rosso, The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival in Portugal. Maar ook vele artiesten weten ons te vinden vanwege onze kwalitatieve en oplossingsgerichte materialen en service. Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Florence + the Machine en Volbeat zijn hier voorbeelden van.

Deze ruime ervaring zetten wij in als u bij ons een truss podium wilt huren. Wij zorgen er met onze specialisten voor dat uw evenement, productie of tournee precies naar wens zal verlopen. Desgewenst kijken wij met u mee naar uw technisch ontwerp en geven we gericht advies. Zo haalt u het beste uit uw evenement en weet u zeker dat uw gasten onder de indruk zullen zijn.

Veilig en vertrouwd

Tijdens uw evenement of productie wilt u vanzelfsprekend niet inzitten over de betrouwbaarheid en veiligheid van uw truss podium. Ons specialistische team keurt daarom de trussen en motortakels op reguliere basis. Ook op het moment dat we de materialen aan u meegeven, voeren we een laatste check uit. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit en zijn de materialen gegarandeerd veilig in gebruik. Materialen voor uw truss podium huren was nog nooit zo gemakkelijk en veilig.

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct