Prolyte truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

De kwaliteit van de Prolyte truss

In ons veelzijdige rigging assortiment vindt u onder andere de trussen van Prolyte. Deze staan bekend om hun hoge kwaliteit, draagkracht en mogelijkheden. Over de hele wereld maakt de evenementenindustrie gebruik van de producten van dit merk. De krachtige truss elementen zijn gemaakt om zware audiovisuele techniek te kunnen tillen. Door hun ingenieuze constructie wordt dit mogelijk gemaakt en bieden ze een betrouwbare en stevige basis voor uw audiovisuele middelen. Omdat de Prolyte truss zelf is vervaardigd uit aluminium is hij relatief licht in gewicht en dus ideaal voor vervoer. 

Huur Prolyte truss bij Riggingbox
Huur de Protruss P36 Prerig bij Riggingbox

Op elke vraag een antwoord

De Prolyte truss biedt u een antwoord op iedere vraag naar de juiste rigging. Deze elementen worden voornamelijk gebruikt in de evenementenindustrie. Ze kunnen daar voor veel doeleinden gebruikt worden. Mede omdat de Prolyte truss zo multi-inzetbaar is, wordt deze wereldwijd graag gebruikt. In de evenementenindustrie is het doel van deze materialen vaak het in de lucht krijgen van audiovisuele techniek. Maar daar stoppen de mogelijkheden niet. Zo kunt u de elementen ook gebruiken om tentoonstellingen op te zetten, roof systems te bouwen, geweldige podia te bouwen, TV-producties te ondersteunen en nog veel meer.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Verbind de Prolyte trussen gemakkelijk

De Prolyte truss staat niet alleen bekend om de ongelooflijke draagkracht en gunstige mobiliteit. Ook de inzetbaarheid van deze truss constructies is belangrijk. Bij Riggingbox helpen we u namelijk graag verder door u een flexibele oplossing te bieden. De trussen zijn losse elementen. Deze kunnen perfect op elkaar worden aangesloten. Hierbij wordt absoluut niet ingeleverd op stevigheid of veiligheid. Deze flexibiliteit betekent dat u precies uw gewenste systeem kunt realiseren. Met de juiste accessoires en de hulp van een professional van Riggingbox kunt u voor uw evenement of andere gebeurtenis de meest passende oplossing vinden. Precies op maat voor uw situatie. Wij staan voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen of om u gericht advies te geven.

De verschillende vormen van de Prolyte truss

Bij Riggingbox kunt u terecht voor een breed assortiment als het gaat om rigging. Zo vindt u in onze store de meest passende Prolyte trussen, truss hoeken, en book corners voor uw productie of evenement. Gaat u voor de rechte truss balken? Dan kunt u kiezen uit meerdere constructies: rechthoek-, ladder-, driehoek-, vierkant- en fold- en cirkelconstructie. De keuze is groot en als u hulp nodig heeft staan wij altijd voor u klaar. Met de stevige hoekstukken kunt u elk technisch ontwerp dat u in gedachten heeft realiseren. Met de book corners kan uw Prolyte truss constructie elke hoek bereiken. Schakel gerust onze hulp in als u nog niet precies weet welke keuze u moet maken.

Ga voor de juiste lengte

Bij een Prolyte truss zit u niet vast aan één mogelijke oplossing. De materialen zijn in verschillende vormen en uitvoeringen te verkrijgen. Daarbij speelt de lengte een grote rol. Hieruit heeft u in het assortiment van Riggingbox veel keuze. Afhankelijk van welk model u kiest, heeft u de keuze tussen trussen tussen de twee en 12,3 meter. Zo vindt u bij ons altijd een Prolyte truss die voldoet aan uw eisen en wensen. Als u toch een afwijkend formaat wilt dan kunnen deze op verzoek ook geleverd worden.

Creatief met de Prolyte truss

Een Prolyte truss is een geweldig element om audiovisuele techniek de lucht in te krijgen. Met deze trussen bepaalt u de precieze hoogte waarop u de materialen wilt hebben hangen. Maar dat is niet de enige manier om een truss van Prolyte te gebruiken.

U kunt namelijk ook creatief worden met deze elementen. Kies bijvoorbeeld om een zaal door middel van truss elementen op te delen in kleinere ruimtes. Of creëer met deze professionele elementen een indrukwekkende entree. En wat dacht u van een banner met een speciale boodschap voor de aanwezige gasten: deze kunt perfect binnen het truss systeem spannen. Zelfs voor een beursstand kunt u truss van Prolyte gebruiken.

Ontdek de mogelijkheden die de materialen uit onze shop u bieden en maak hiermee uw evenement, tournee of productie een stuk professioneler. Als u inspiratie nodig heeft kunt u altijd onze specialisten inschakelen. Zij vertellen u graag wat u nog meer kunt doen met de Prolyte truss.

Ga voor ervaring

Ons team heeft al vele evenementen van de juiste trussen en andere rigging materialen mogen voorzien. Hieronder vallen een aantal zeer toonaangevende evenementen, zoals Pinkpop, Lowlands, The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival in Portugal. Tevens hebben wij rigging materialen mogen leveren aan Volbeat, Red Hot Chili Peppers, Florence + the Machine en Rammstein.

Al deze ervaring (en die van alle andere evenementen, producties en tournees) nemen wij mee wanneer we u gaan helpen. Zo mag u van ons een professionele service, een persoonlijke aanpak en een oplossingsgerichte blik verwachten. Ook keuren wij onze producten regelmatig om ervoor te zorgen dat u veilig met de materialen aan het werk kunt. Wij gaan er samen met u voor zorgen dat uw evenement wordt voorzien van de beste materialen zoals Prolyte truss.

Riggingbox ontzorgt u wereldwijd

Als u voor Riggingbox kiest dan ontvangt u een wereldwijde service. Dat is wel zo prettig als u een evenement, productie of tournee in het buitenland heeft. Hoe ver u ook van huis bent; u kunt altijd op onze wereldwijde service rekenen.

Bent u straks in het bezit van een gehuurde Prolyte truss en wilt u deze laten keuren? Dan komen wij desgewenst naar u toe, waar ook ter wereld. Naast dat we de keuring in ons eigen magazijn in Utrecht kunnen uitvoeren, ontzorgen we u graag door dit bij u op locatie te doen. Tevens als u in het buitenland bent verzorgen wij de keuringen. Zo houdt u de aandacht bij uw evenement en hoeft u niet in de stress te schieten.

Heeft u onze specialisten nodig voor een spoedklus? Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook hier ontzorgen wij u door wereldwijd service te leveren. Als het nodig is komen wij, waar ter wereld, naar u toe.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Geverifieerd
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Geverifieerd
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
Geverifieerd
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Geverifieerd
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Geverifieerd
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Geverifieerd
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Geverifieerd
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Geverifieerd
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Geverifieerd
Thara h.
Thara h.
03/12/2017
Geverifieerd

Call Now ButtonBel ons direct