Prolyte truss

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

De kwaliteit van de Prolyte truss

In ons veelzijdige rigging assortiment vindt u onder andere de trussen van Prolyte. Deze staan bekend om hun hoge kwaliteit, draagkracht en mogelijkheden. Over de hele wereld maakt de evenementenindustrie gebruik van de producten van dit merk. De krachtige truss elementen zijn gemaakt om zware audiovisuele techniek te kunnen tillen. Door hun ingenieuze constructie wordt dit mogelijk gemaakt en bieden ze een betrouwbare en stevige basis voor uw audiovisuele middelen. Omdat de Prolyte truss zelf is vervaardigd uit aluminium is hij relatief licht in gewicht en dus ideaal voor vervoer. 

Huur Prolyte truss bij Riggingbox
Huur de Protruss P36 Prerig bij Riggingbox

Op elke vraag een antwoord

De Prolyte truss biedt u een antwoord op iedere vraag naar de juiste rigging. Deze elementen worden voornamelijk gebruikt in de evenementenindustrie. Ze kunnen daar voor veel doeleinden gebruikt worden. Mede omdat de Prolyte truss zo multi-inzetbaar is, wordt deze wereldwijd graag gebruikt. In de evenementenindustrie is het doel van deze materialen vaak het in de lucht krijgen van audiovisuele techniek. Maar daar stoppen de mogelijkheden niet. Zo kunt u de elementen ook gebruiken om tentoonstellingen op te zetten, roof systems te bouwen, geweldige podia te bouwen, TV-producties te ondersteunen en nog veel meer.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Prolyte truss: de beste kwaliteit voor uw evenement

Op uw evenement wilt u natuurlijk alleen maar de beste en meest betrouwbare materialen gebruiken. De Prolyte truss komt hierbij goed van pas. Prolyte rigging is enorm stevig en veilig, waardoor het gemakkelijk al uw zware audiovisuele materialen kan dragen.

Gemakkelijk te verbinden

Naast veiligheid en kwaliteit is de inzetbaarheid van trussconstructies natuurlijk erg belangrijk. Trussen zijn losse elementen die u gemakkelijk met elkaar kunt verbinden. Hierbij wordt absoluut niet ingeleverd op stevigheid of veiligheid. Door deze flexibiliteit kunt u precies de gewenste constructie realiseren.

Verschillende vormen en lengtes beschikbaar

Er zijn diverse Prolyte corners en trussen beschikbaar, waarmee u altijd het gewenste ontwerp kunt bouwen voor uw productie of evenement. De materialen zijn in verschillende vormen en uitvoeringen te verkrijgen. Gaat u voor de rechte truss balken? Dan kunt u kiezen uit meerdere constructies, waaronder rechthoek-, ladder-, driehoek-, vierkant-, fold- of cirkelconstructies.

Lengte speelt bij trussen een grote rol. Hieruit heeft u in het assortiment van Riggingbox veel keuze. Afhankelijk van welk model u kiest, heeft u de keuze tussen trussen van 2 tot 12,3 meter. Zo vindt u altijd een Prolyte truss die voldoet aan uw eisen en wensen. Als u toch een afwijkend formaat wilt dan kan dit op verzoek ook geleverd worden. Schakel gerust onze hulp in als u nog niet precies weet welke keuze u moet maken

Voordelen van de Prolyte truss

Trussen van Prolyte zijn geliefd in de evenementensector en dat is niet zonder reden. De aluminium trussen zijn lichtgewicht, maar toch erg sterk. Hierdoor kan het op veel verschillende manieren ingezet worden. 

Een Prolyte truss is een geweldig element om audiovisuele techniek de lucht in te krijgen. Met deze trussen bepaalt u de precieze hoogte waarop u de materialen wilt hangen op een podium. Maar dat is niet de enige manier om een truss van Prolyte te gebruiken. Deel bijvoorbeeld een zaal op in kleinere ruimtes door middel van truss elementen. Of creëer met deze professionele elementen een indrukwekkende entree. En wat dacht u van een banner met een speciale boodschap voor de aanwezige gasten? Deze kunt u perfect binnen het truss systeem spannen. Zelfs voor een beursstand kunt u de trussen gebruiken.

Prolyte truss huren

Wilt u een truss huren? Dan bent u bij Riggingbox aan het juiste adres! 

Bij Riggingbox kunt u terecht voor een breed assortiment als het gaat om Prolyte rigging. Met de juiste accessoires en de hulp van een van onze professionals vindt u de meest passende oplossing voor uw evenement. Precies op maat voor uw situatie. Wij staan voor u klaar om te helpen met eventuele vragen of om u gericht advies te geven.

Waarom een Prolyte truss huren van Riggingbox?

Ons team heeft al vele evenementen van de juiste trussen en ander rigging materiaal mogen voorzien. Is uw evenement de volgende? 

Ervaring

Sinds 2004 is Riggingbox uitgegroeid tot specialist in het verhuren van Prolyte rigging. Onze materialen zijn al gebruikt op meerdere toonaangevende evenementen, zoals Pinkpop, Lowlands, Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Maar ook als kleiner evenement bent u bij ons aan het juiste adres. 

Al deze ervaring nemen wij mee wanneer we u helpen met uw rigging. Zo kunt u van ons een professionele service, persoonlijke aanpak en oplossingsgerichte blik verwachten. Ook keuren wij onze producten regelmatig om ervoor te zorgen dat u alle materialen veilig kunt gebruiken. Wij zorgen er samen met u voor dat uw evenement wordt voorzien van de beste materialen.

Wereldwijde service 

Ook krijgt u bij Riggingbox wereldwijde service. Dat is wel zo prettig als u een evenement, productie of tournee in het buitenland heeft. Hoe ver u ook van huis bent, u kunt altijd op onze wereldwijde service rekenen.

Bent u in het bezit van een gehuurde Prolyte truss en wilt u deze laten keuren? Dan komen wij desgewenst naar u toe, waar ook ter wereld. Naast dat we de keuring in ons eigen magazijn in Utrecht uitvoeren, kunnen we deze ook bij u op locatie doen. Zo houdt u de aandacht bij uw evenement. 

24/7 bereikbaar voor spoedklussen

Heeft u onze specialisten nodig voor een spoedklus? Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook hier ontzorgen wij u door wereldwijde service te leveren. Als het nodig is komen wij naar u toe, waar u zich ook bevindt. 

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct