Truss beursstand

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Huur een truss beursstand bij Riggingbox 

Huur voor uw beursstand truss bij Riggingbox! Een beursstand van truss is praktisch, solide en biedt vele mogelijkheden. Het is een zichtbare en opvallende manier om uw plek op de beurs te gebruiken.

Eén van de mogelijkheden is het inzetten van verlichting. Professionele lampen worden aan de truss bevestigd. Belicht hiermee het onderwerp van uw beursstand perfect, op elk moment van de dag. Zet de producten te midden van uw standruimte prachtig in het licht. Of laat een boodschap op de muur goed opvallen. De stevige constructie van onze truss beursstands maakt het allemaal mogelijk.

Huur de Prolyte H30-V voor uw truss beursstand
Huur de Prolyte H30V-C012 voor uw beursstand truss

Schitteren met een stand op maat

Omdat het bij truss gaat om afzonderlijke elementen, zit u niet vast aan standaard oplossingen. Elke beursstand is uniek. Samen maken we een ontwerp dat het best past bij uw bedrijf, boodschap, aanbod en de locatie van uw beursstand. Het is ideaal dat aan uw truss constructie tevens perfect een reclamedoek kan worden gespannen. Hierop kunt u zeer goed uw huisstijl of boodschap uitdragen. Zo kunnen gasten informatie lezen of kennis maken met uw bedrijf terwijl u een andere gast mondeling uitleg geeft over uw product(en) of dienst(en).

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Soorten truss constructies voor uw beursstand

In de store heeft Riggingbox verschillende constructies die u voor uw truss beursstand kunt huren. Denk aan verschillende truss balken, truss corners en andere bijzondere elementen. In ons assortiment bieden wij voor elke vraag een oplossing. Zo vindt u bij ons de rechthoek-, ladder-, driehoekhoek, vierkant-, fold- en cirkelconstructie. Als u het lastig vindt om te kiezen welke optie het meest geschikt is voor uw beursstand, staan onze specialisten altijd voor u klaar. Geef uw wensen en eisen door en ontvang onderbouwd advies. Zo weet u zeker dat u voor uw beursstand de juiste truss uitkiest.

De opbouw van uw beursstand van truss

Bij Riggingbox een beursstand huren? De trussen die u bij ons vindt zijn zeer licht in gewicht. Ze zijn namelijk van aluminium gemaakt. Dit maakt ze ideaal voor vervoer en voor de opbouw van uw truss beursstand. De losse elementen worden door onze specialisten snel en professioneel aan elkaar bevestigd. Zo bouwen we voor u ter plekke de stand op. Uiteraard doen we dit op basis van de tekeningen die we in overleg met u van tevoren hebben gemaakt. Weet u niet zeker of voor uw beursstand truss de juiste keuze is? Leg het voor aan onze specialisten!

Veiligheid staat voorop

We vinden het belangrijk dat de truss constructie die u voor uw beursstand huren wilt gegarandeerd veilig is. Zo hoeft u tijdens het evenement nergens anders aan te denken dan aan het verkopen van uw product(en) of dienst(en). Riggingbox zorgt ervoor dat alle materialen die u bij ons huurt veilig en betrouwbaar zijn. Hiervoor werken wij met certificaten. Als u voor een langere tijd een beursstand van truss bij ons huurt, kunt u ook kiezen om tussentijds een controle te laten uitvoeren.

Riggingbox als ervaren partij

Wij hebben al vele evenementen, producties en tournees van de best passende materialen voorzien. Een aantal toonaangevende voorbeelden: The Voice of Holland, Lowlands, Pinkpop en het Eurovisie Songfestival in Portugal. Ook hebben verschillende artiesten ons weten te vinden voor rigging, zoals Volbeat, Rammstein, Florence + the Machine en Red Hot Chili Peppers. Deze ervaringen, en de ervaringen die we hebben opgedaan tijdens alle andere projecten, nemen we mee als we voor uw truss beursstand aan de slag gaan.

Service van begin tot eind

Bij Riggingbox vinden we het belangrijk dat u het best mogelijke resultaat ontvangt. Daarom helpen wij u om het meest uit uw komende evenement te halen. Het is belangrijk om voor uw beursstand truss uit te kiezen die aansluit op uw wensen. Schakel ons daarom gerust in voor professioneel advies of als u wilt dat wij meedenken met het ontwerp. Desgewenst ontzorgen wij u geheel. Vanaf het begin denken wij met u mee en maken we een ontwerp dat helemaal past bij wat u wil. Vervolgens zorgen we voor de levering, de opbouw en de installatie. Na afloop kunt u de materialen gewoon weer bij ons achterlaten. Samen met Riggingbox realiseert u de voor u optimale truss beursstand.

Wij bieden u een wereldwijde service

Bent u van plan om voor uw beursstand truss in het buitenland te gebruiken? Voor Riggingbox is dat geen probleem. Wij bieden u graag een wereldwijde service. Waar u zich ook bevindt op de wereld, wij zorgen dat uw vraag naar rigging beantwoord wordt. Wilt u bijvoorbeeld de materialen tussentijds hebben gekeurd? Naast dat wij de keuring in ons eigen magazijn in Utrecht uitvoeren, komen wij graag naar u toe in het buitenland. Op locatie zullen onze experts voor u aan de slag gaan.

Hetzelfde geldt voor spoedklussen. Daarvoor zijn we 24/7 bereikbaar. Desgewenst komen we ook hier naar het buitenland. Uw evenement staat bij ons op de eerste plek. Wij zorgen graag dat uw truss beursstand perfect in elkaar zit zodat u de beste resultaten kunt boeken.

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct