Truss brug

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Een truss brug voor uw productie

Een truss brug is een geweldige manier om uw productie naar een hoger niveau te tillen. Met de materialen van Riggingbox bent u ook nog eens zeker van topkwaliteit. De elementen die worden gebruikt in de brug hebben een hoge draagkracht. U kunt met een gerust hart al uw audiovisuele apparatuur bevestigen aan deze indrukwekkende en praktische constructie.

Huur de prolyte H30-V square truss brug bij Riggingbox
Huur een P36APT-240D truss brug bij Riggingbox

Op verschillende manieren te gebruiken

Aan de truss brug kunt u met gemak audio-installaties of verlichting bevestigen die zorgen dat uw podium, zaal of productieruimte net dat extra beetje sfeer krijgt. Ideaal voor zakelijke evenement zoals conferenties, of voor optredens en theatershows.

Maar dat is niet de enige manier om de truss brug van Riggingbox te gebruiken. Zo kunt u met hetzelfde gemak ook een valdoek aan de truss constructie bevestigen. Een geweldige manier om een professionele achtergrond voor uw podium of uw beursstand realiseren. U kunt tevens kiezen om special effects in te zetten zoals een rookmachine. In combinatie met de truss brug creëert u hiermee een zeer opvallende en indrukwekkende entree voor een evenement.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Riggingbox hecht waarde aan veiligheid

Wanneer u een truss brug uit ons assortiment huurt dan kunt u ervan uitgaan dat deze gegarandeerd betrouwbaar en veilig is. Wij snappen dat u tijdens uw productie of evenement niet wilt twijfelen over deze factoren. Daarom voeren wij een grondige keuring uit voordat wij de truss brug, of de andere rigging materialen in onze store, aan u uitlenen. Zo bent u er zeker van dat u veilig aan de slag kunt met uw evenement of productie. Alle rigging materialen in ons assortiment zijn gekeurd en gecertificeerd. Standaard moet dit minimaal één keer per jaar gebeuren. Huurt u de truss materialen langer dan deze periode? Dan kunnen wij altijd bij u langskomen voor een keuring. Deze voeren wij wereldwijd uit, om u zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen.

Bent u er nog niet helemaal over uit? 

Bij Riggingbox kunt u met een gerust hart een truss brug huren, wetende dat deze een passende oplossing biedt voor uw vraag naar professionele truss. U kunt de brug op meerdere manieren inzetten. Bent u nog niet helemaal zeker of u tevens andere materialen nodig heeft? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Vraag gerust om advies en laat hen u helpen om te kiezen wat voor u de meest ideale oplossing is. Zo bereidt u zich tot in de puntjes voor op uw productie of uw evenement.

Creëer sfeer met een truss brug

Wilt u uw evenement, productie of tournee naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een truss brug van Riggingbox. Op deze manier brengt u sfeer toe aan uw evenement. Hoe meer de aanwezige gasten onder de indruk zijn, hoe beter uw evenement bij hen blijft hangen.

Met een truss brug kunt u een standaard podium omtoveren tot een professioneel podium. Met aantrekkelijke verlichting, geweldige kwaliteit audio-installaties en grote videoschermen maakt u het podium helemaal compleet. Zo kunnen ook mensen die er verder van vandaan staan perfect zien en horen wat de persoon op het podium doet en zegt.

Ook de entree is van groot belang. De eerste indruk van de aanwezigen geeft de doorslag voor de rest van het event. Haal alles uit de kast en zorg voor een indrukwekkende poort gemaakt met een truss brug. Zo maakt u van een gewone locatie een aantrekkelijke locatie.

Doe een beroep op onze ervaring

Wij snappen dat u alleen het beste van het beste wilt voor uw evenement, productie of tournee. En dat willen wij u ook graag bieden. Al vele evenementen heeft Riggingbox van de juiste materialen mogen voorzien, zoals Lowlands, Pinkpop, het Eurovisie Songfestival in Portugal en The Voice of Holland.

Ook artiesten zijn bij ons gekomen met hun vraag naar passende rigging. Zo hebben wij Volbeat, Rammstein, Red Hot Chili Peppers en Florence + the Machine geholpen om een spetterende show neer te zetten door professionele materialen te leveren.

Deze ervaringen, en die van alle andere projecten die we hebben mogen uitvoeren, nemen we mee als we voor u aan de slag gaan met de truss brug. Zo kunnen we de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. We maken hierbij gebruik van de beste kwaliteit materialen, bieden persoonlijke service en staan altijd voor u klaar.

Geniet van de wereldwijde service van Riggingbox

Als u bij ons een truss brug huurt wilt u natuurlijk helemaal ontzorgd worden. Van de levering en de opbouw tot de afbouw na afloop van het evenement. Wij staan tijdens de hele reis voor u klaar.

Het is belangrijk dat u werkt met veilige materialen. Daarom krijgt u van ons een truss brug mee die gekeurd en gecertificeerd is. Zo kan uw aandacht volledig uitgaan naar het evenement, de productie of de tournee. Mocht u langer dan een jaar op pad gaan, dan moeten de materialen opnieuw worden gekeurd. Bij Riggingbox is het geen probleem: waar u zich ook bevindt, onze experts komen desgewenst naar u toe om de keuring uit te voeren. Naast in ons eigen magazijn in Utrecht kunnen we dit ook bij u op locatie doen. Zo hoeft u geen capriolen uit te halen en kunt u blijven focussen op uw eigen evenement.

Ook als u ons nodig heeft voor een spoedklus, komen wij naar u toe in het buitenland. Onze spoedservice is vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Zo hoeft u nooit in te zitten over mogelijke spontane situaties. Waar ter wereld u ook bent, wij komen naar u toe om de problemen op te lossen. De uitvoering van uw evenement, productie of tournee staat bij ons op de eerste plek. Wij doen er daarom alles aan om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kunt.

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct