Truss huren

Uw totaalleverancier in riggingmateriaal verhuur

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Professionele truss huren?

Bent u op zoek naar een professioneel truss systeem om te huren? Riggingbox heeft precies wat u nodig heeft. Onze materialen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Wat u er ook mee wilt doen: wij garanderen u kwaliteit. Of u nou een podium wilt voorzien van de nodige verlichting, of audio-installaties wilt installeren in grote zalen, de materialen staan voor u klaar. Het enorme voordeel van een truss huren bij Riggingbox is dat wij u altijd een totaaloplossing leveren: balken, corners, cirkels en veel meer. Hierbij doen we een beroep op onze eigen voorraad. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor uw spoedklus, waar ook ter wereld.

Huur de Prolyte H30V-C012 truss bij Riggingbox
Huur de Protruss P36 Prerig bij Riggingbox

De kracht van truss

De truss systemen die Riggingbox aanbiedt worden wereldwijd gebruikt bij vele evenementen. Wij werken met het beste van het beste. Zo kunnen wij u een optimale service bieden en u verzekeren van kwaliteit. De trussen uit ons assortiment staan bekend om hun lage gewicht, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Dit komt omdat zij worden vervaardigd uit aluminium. Daarnaast hebben ze een draagkracht die met gemak uw audiovisuele middelen de lucht in hijst. Door de speciale vormgeving van het truss systeem zijn deze gemaakt om veel kilo’s aan te kunnen. In onze store kunt u kiezen uit vele soorten van deze elementen. Er zit altijd wel een passende oplossing voor uw vraag bij. Als u er niet uit komt, staan onze experts voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Riggingbox helpt u aan uw truss

Bij Riggingbox heeft u keuze uit een breed assortiment als het gaat om truss huren. Wij werken met producten van Prolyte. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft u bij ons de keuze uit verschillende varianten van dit wereldwijd bekende merk. Alle producten komen uit onze eigen voorraad en zijn daardoor direct leverbaar. Zo hoeft u niet lang te wachten tot u gebruik kunt maken van de beoogde truss constructie.

Truss huren van Prolyte: kwalitatief en multi-inzetbaar

Vanuit ons assortiment kunt u voornamelijk truss huren van Prolyte. Dit is een merk dat in de evenementensector al jarenlang zeer geliefd en vertrouwd is. Vele organisatoren maken gebruik van de stevige kwaliteit van de trussen, die relatief licht in gewicht zijn. Ze zijn multi-inzetbaar en daarmee van alle markten thuis.

Denk creatief en out of the box bij het truss huren

Een van de voornaamste redenen voor truss huren is het in de lucht hijsen van audiovisuele materialen. Deze materialen worden aan de truss bevestigd, waarna de truss op haar beurt de lucht in wordt getakeld middels rigging materiaal. Maar dat is niet de enige manier om truss te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van truss als decor. Een grote ruimte kan heel goed worden ingedeeld in kleinere ruimtes door deze af te scheiden met trussen! Ook kan een truss constructie perfect gebruikt worden om een reclamedoek in te spannen. Hierop kan heel goed een boodschap voor de aanwezige gasten geplaatst worden. 

Het huren van een truss is ook een slimme zet wanneer u een professioneel podium wilt realiseren. Met de juiste materialen zorgt u voor een opvallend en zeer aantrekkelijke bühne. Gebruik daarbij een prachtig decor van truss om te zorgen dat het podium professioneel aangekleed kan worden. Een (voile) doek zorgt voor een soort ‘muur’ en met gemak kunnen verlichting, geluid en videoschermen worden ingezet om ook mensen die ver van het podium vandaan staan een complete beleving te geven.

Denk bij het truss huren vooral in mogelijkheden. Als u iets voor ogen hebt, ga er dan voor! Misschien wilt u wel een spectaculaire entree realiseren met behulp van een truss systeem en special effects. Het kan allemaal met de trussen die u bij Riggingbox in het assortiment vindt.

Waarom Riggingbox?

Een truss constructie huren bij Riggingbox geeft u de zekerheid dat uw evenement voorzien wordt van een professioneel truss systeem. Dit hebben wij in het verleden al voor vele partijen mogen doen, van kleine projecten tot grote evenementen. Zo hebben wij al trussen mogen leveren aan Lowlands, Pinkpop, het Eurovisie Songfestival in Portugal, The Voice of Holland en Symphonica in Rosso. We zijn onwijs trots op deze lijst en op onze andere klanten. Want ook toerende artiesten als Rammstein en Red Hot Chili Peppers maakten in het verleden gebruik van onze professionele diensten. Net zoals wij voor hen deden, gaan wij ook voor uw project ons uiterste best doen.

De wereldwijde service van Riggingbox

Bij ons staat uw evenement, productie of tournee centraal. We leveren u graag de materialen waardoor u bij uw publiek de show kunt stelen. Belangrijk is dat de aanwezigen geïntrigeerd zijn door wat u heeft neergezet. Als zij onder de indruk zijn, staan zij direct positiever tegenover uw evenement.

Het kan zijn dat u voor een langere periode truss huren wilt. Ook dan hoeft u nooit te twijfelen aan de kwaliteit van de door ons geleverde materialen. Deze moeten minimaal om het jaar gekeurd worden. Wilt u tijdens uw evenement een keuring van de materialen? Dan is dat geen probleem. Wij leveren daarbij wereldwijde service. Ook al bent u in het buitenland; onze experts komen naar u toe om de controle uit te voeren. Naast in ons eigen magazijn in Utrecht voeren we de keuringen dus waar ter wereld ook uit.

Heeft u ons nodig voor een spoedklus? Ook dan komen we naar u toe, ongeacht de plek waar u zich bevindt. Voor spoedklussen kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Zo hoeft u nooit in te zitten over de kwaliteit van uw gehuurde truss en kunt u snel weer op het evenement focussen.

Weet u niet precies welke truss u wilt huren?

Ook als u nog niet precies weet welke elementen u huren wilt, staat Riggingbox voor u klaar. Onze specialisten helpen u door ons stappenplan heen, waarna u uw keuze helemaal scherp voor ogen krijgt. Wij voorzien u in de benodigde truss balk, corner, cirkel of ander type en in andere rigging materialen. Zo bereidt u zich helemaal voor op het truss huren voor uw evenement of project. Huur truss bij Riggingbox om deze nóg professioneler te maken.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Call Now ButtonBel ons direct