Truss huren

Betrouwbare trussen voor elk evenement

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Professionele truss huren?

Wilt u professionele trussen huren voor uw evenement? Riggingbox heeft precies wat u nodig heeft! Onze materialen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Wat u er ook mee doet: wij garanderen de beste kwaliteit. Of u nu een podium wilt voorzien van de nodige verlichting of audio-installaties wilt installeren in grote zalen. Het grote voordeel van een truss huren bij Riggingbox is dat wij u altijd een totaaloplossing leveren: balken, corners, cirkels en veel meer. Dit komt allemaal uit eigen voorraad. Daarnaast zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen, overal ter wereld.

Huur de Prolyte H30V-C012 truss bij Riggingbox
Huur de Protruss P36 Prerig bij Riggingbox

Topkwaliteit trussen voor uw evenement

De trussen die Riggingbox aanbiedt worden wereldwijd gebruikt bij vele evenementen. Wij werken alleen met het beste van het beste. Zo bieden wij u een optimale service met de beste kwaliteit materialen. De trussen uit ons assortiment staan bekend om hun lage gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit komt doordat het gemaakt is van aluminium. Wel hebben ze een hoge draagkracht en kunnen met gemak al uw audiovisuele middelen de lucht in hijsen. Door de speciale vormgeving van de constructie kan deze veel kilo’s aan. In ons verhuuraanbod kiest u uit vele soorten van deze elementen. Er zit altijd wel een passende oplossing voor u bij. Weet u nog niet welke truss u wilt huren? Onze experts staan voor u klaar als u er niet uit komt.

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Truss huren voor elke gelegenheid 

Bij Riggingbox heeft u keuze uit een breed assortiment trussen voor elke gelegenheid. Of u nu een groot evenement organiseert of een kleinere bijeenkomst, bij ons huurt u altijd de juiste materialen voor uw situatie. Onze trussen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en constructies, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw situatie. Alle producten komen uit onze eigen voorraad en zijn daardoor direct leverbaar. Zo hoeft u nooit lang te wachten om het door u gehuurde systeem te gebruiken!


Prolyte truss: veelzijdig & betrouwbaar

In ons assortiment vindt u trussen van het merk Prolyte. Dit is een veelgebruikt merk binnen de evenementensector vanwege de veelzijdigheid en betrouwbaarheid. De trussen van Prolyte zijn daarnaast relatief lichtgewicht, maar wel erg stevig. Dit maakt ze eenvoudig te vervoeren en gemakkelijk te monteren. Ze zijn inzetbaar op veel verschillende manieren en daarmee van alle markten thuis. 


Diverse varianten

Er zijn verschillende soorten trussen te huur, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. In ons assortiment vindt u diverse constructies en maten variërend van 0,21 tot 3 meter. Als constructie kiest u uit de varianten ladder, driehoek of truss vierkant. Ook huurt u bij ons corners, towers of een cirkel truss. Alle elementen zijn aan elkaar te bevestigen, waardoor u eenvoudig een systeem of maat creëert. 


Meer dan audiovisuele ophanging

Een truss huren wordt veel gedaan voor het ophangen van audiovisuele middelen. Gebruik het bijvoorbeeld als licht truss voor het ophangen van uw verlichting, geluidsinstallaties of videoschermen. Deze materialen worden aan de truss bevestigd, waarna het omhoog wordt getakeld door middel van rigging materiaal. Maar het is geschikt voor meer dan alleen audiovisuele ophanging. 

Denk bijvoorbeeld aan het inzetten als decor. Een grote ruimte kan worden ingedeeld in kleinere ruimtes door deze af te scheiden met trussen. Of gebruik het om reclamedoek tussen te spannen. Hierop plaatst u een boodschap voor de aanwezige gasten. 

Een truss huren is daarnaast een slimme zet voor het realiseren van een professioneel podium. Met de juiste materialen zorgt u voor een opvallende en zeer aantrekkelijke bühne. Gebruik daarbij een schitterend decor van trussen voor een professioneel aangekleed podium. Een (voile) doek zorgt voor een soort ‘muur’. Daarnaast worden verlichting, geluid en videoschermen ingezet om ook mensen die ver van het podium vandaan staan een complete beleving te geven. Of realiseer een spectaculaire entree voor uw gasten. 

Het kan allemaal met de materialen uit het assortiment van Riggingbox. Het maakt niet uit of u een concert, festival, beurs of ander evenement organiseert, trussen bieden altijd een betrouwbare oplossing. 


Advies op maat

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij het huren van de juiste truss voor uw specifieke wensen en eisen. Neem contact met ons op en samen kijken we wat de beste oplossing is voor uw situatie. We helpen u graag met een advies op maat voor het realiseren van een geslaagd evenement!

Waarom uw truss huren bij Riggingbox? 

Door uw trussen te huren bij Riggingbox weet u zeker dat uw evenement wordt voorzien van een professionele oplossing. Bij ons staat uw evenement, productie of tournee altijd centraal. Zo krijgt u bij Riggingbox naast kwalitatieve materialen ook de beste service door onze jarenlange kennis en ervaring. 


Kennis en ervaring

Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring opgebouwd door de diverse evenementen waar we al aan mee hebben gewerkt. Vele partijen hebben al gebruik gemaakt van onze trussen, van kleine projecten tot grote evenementen. Zo hebben wij al materialen mogen leveren aan Lowlands, Pinkpop, het Eurovisie Songfestival en Vrienden van Amstel Live. Maar ook tourende artiesten, waaronder Rammstein en Red Hot Chili Peppers, hebben in het verleden vertrouwd op onze professionele diensten. We zijn trots op onze lijst met klanten en streven ernaar om uw project ook tot een groot succes te maken!


Wereldwijde keuring en certificering 

Wilt u een truss huren voor een langere periode? Ook dan hoeft u nooit te twijfelen aan de 

kwaliteit van de door ons geleverde materialen. Onze trussen keuren en certificeren wij minimaal één keer per jaar. Wilt u tijdens uw evenement een keuring van de door u gehuurde materialen? Geen probleem! Riggingbox levert u een wereldwijde service. Ook al bent u in het buitenland, onze experts komen naar u toe om de controle uit te voeren. Naast in ons eigen magazijn in Utrecht, voeren we de keuringen namelijk overal op locatie uit. 


24/7 spoedservice 

Heeft u ons nodig voor een spoedklus? Ook dan komen we naar u toe, ongeacht de locatie waar uw evenement gehouden wordt! Voor spoedklussen kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Zo hoeft u nooit in te zitten over de kwaliteit van de door u gehuurde materialen en blijft u zich volledig focussen op uw evenement. 


Wilt u ook een truss huren bij Riggingbox?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen u graag verder met een passend advies over het huren van de juiste materialen voor uw situatie!

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct