Truss huren

Uw totaalleverancier in riggingmateriaal verhuur

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Professionele truss huren?

Bent u op zoek naar een professioneel truss systeem om te huren? Riggingbox heeft precies wat u nodig heeft. Onze materialen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Wat u er ook mee wilt doen: wij garanderen u kwaliteit. Of u nou een podium wilt voorzien van de nodige verlichting, of audio-installaties wilt installeren in grote zalen. De materialen staan voor u klaar. Het enorme voordeel van een truss huren bij Riggingbox is dat wij u altijd een totaaloplossing leveren. Balken, corners, cirkels en veel meer: u vindt het bij ons. Hierbij doen we een beroep op onze eigen voorraad. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor uw spoedklus, waar ook ter wereld.

truss huren
professionele truss huren

De kracht van truss

De truss systemen die Riggingbox aanbiedt worden wereldwijd gebruikt bij vele evenementen. Wij werken met het beste van het beste. Zo kunnen wij u een optimale service bieden en u verzekeren van kwaliteit. De trussen uit ons assortiment staan bekend om hun lage gewicht, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Dit komt omdat zij worden vervaardigd uit aluminium. Daarnaast hebben ze een draagkracht die met gemak uw audiovisuele middelen de lucht in hijst. Door de speciale vormgeving van het truss systeem zijn deze gemaakt om veel kilo’s aan te kunnen. In onze store kunt u kiezen uit vele soorten van deze elementen. Er zit altijd wel een passende oplossing voor uw vraag bij. Als u er niet uit komt, staan onze experts voor u klaar.

Riggingbox helpt u aan uw truss

Bij Riggingbox heeft u keuze uit een breed assortiment als het gaat om truss huren. Wij werken met producten van Prolyte. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft u bij ons de keuze uit verschillende varianten van dit wereldwijd bekende merk. Wat uw voorkeur ook heeft, bij ons kunt u ervoor terecht. Alle producten komen uit onze eigen voorraad en zijn daardoor direct leverbaar. Zo hoeft u niet lang te wachten tot u gebruik kunt maken van de beoogde truss constructie.

Waarom Riggingbox?

Een truss constructie huren bij Riggingbox geeft u de zekerheid dat uw evenement voorzien wordt van een professioneel truss systeem. Dit hebben wij in het verleden al voor vele partijen mogen doen. Van kleine projecten tot grote evenementen. Zo hebben wij al trussen mogen leveren aan Lowlands, Pinkpop, het Eurovisie Songfestival in Portugal, The Voice of Holland en Symphonica in Rosso. We zijn onwijs trots op deze lijst en op onze andere klanten. Want ook tourende artiesten als Rammstein en Red Hot Chili Peppers maakten in het verleden gebruik van onze professionele diensten. Ook voor uw project gaan wij ons uiterste best doen.

Weet u niet precies welke truss u wilt huren?

Ook als u nog niet precies weet welke elementen u huren wilt, staat Riggingbox voor u klaar. Onze specialisten helpen u door ons stappenplan heen, waarna u uw keuze helemaal scherp voor ogen krijgt. Wij voorzien u in de benodigde truss balk, corner, cirkel of ander type en in andere rigging materialen. Zo bereidt u zich helemaal voor op het truss huren voor uw evenement of project. Huur truss bij Riggingbox om deze nóg professioneler te maken.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel
Rigging Box B.V.
4.9
Based on 16 reviews
powered by Google
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
12:25 21 Aug 19
Iedereen altijd vrolijk.
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
20:21 25 Jun 18
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jelle Roozen
Jelle Roozen
07:05 07 Nov 17
Mo Beer
Mo Beer
17:35 27 Jan 17
Dit bedrijf levert rigging mareriaal en aanverwanten. Goede service met een lach.
Jan-Willem Stekelenburg
Jan-Willem Stekelenburg
22:13 15 Sep 16
Volgende beoordelingen