Truss systeem

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Een succesvol resultaat door een professioneel truss systeem

Een succesvol resultaat begint bij een truss systeem uit de store van Riggingbox. In onze online winkel vindt u precies wat u nodig heeft. Denk aan een truss balk, truss corners en book corners. Dit zijn de bouwstenen voor uw evenement, productie of tournee. U mag hierbij uitgaan van een geweldige kwaliteit, een ongelooflijke draagkracht en optimale flexibiliteit.

Een Prolyte H30V-C012 truss systeem bij Riggingbox
Huur een professioneel truss systeem bij Riggingbox

Een truss constructie is multi-inzetbaar

Wilt u een groot podium van de juiste verlichting voorzien, of wilt u de zaal effectief voorzien van audio-installaties? Dan is een truss systeem huren bij Riggingbox een slimme keuze. Maar daar houden de mogelijkheden niet op. Wellicht wilt u graag een expositie of een beursstand realiseren met deze materialen. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. En wat dacht u van het professioneel ondersteunen van tv-shows en theatervoorstellingen en van het opbouwen van speciale tentconstructies of roof systems? De truss balken in ons assortiment zijn absoluut niet voor één gat te vangen en kunnen meerdere doelen dienen. Wij helpen u graag bij het adviseren in de juiste keuze.

Robert van de Hoef

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Truss systeem: beschikbaar in allerlei vormen en maten 

Een truss systeem is beschikbaar in allerlei vormen en maten en zorgt daardoor voor een optimale flexibiliteit. Al deze elementen kunt u samenstellen en verbinden tot één grote constructie. Zo is er altijd een oplossing op maat voor uw situatie. 

Soorten truss elementen

In ons verhuuraanbod vindt u veel verschillende losse elementen. Zo zijn er diverse trussen, circle trussen en corners waarmee u altijd de perfecte constructie kunt bouwen voor uw evenement. 

Bij ons vindt u trussen van het merk Prolyte: een geliefd merk binnen de evenementensector. Deze elementen zijn gemaakt van aluminium, wat enorm stevig maar toch lichtgewicht is. Dit maakt het een perfect systeem om te gebruiken op ieder evenement, productie of tournee. 

Inzetbaarheid

Trussen zijn op veel verschillende manieren inzetbaar. Het wordt veel ingezet op het podium om verlichting, schermen of geluidsinstallaties aan te hangen. Maar er zijn veel meer mogelijkheden: u kunt hier uw creativiteit volledig in kwijt. Zo kunt u op locatie indruk maken op uw gasten met een unieke eyecatcher. Kies bijvoorbeeld om een truss constructie te huren als basis voor een groot doek. Hierop kunt u reclame, een welkomstboodschap of juist een afscheidsgroet zetten voor als men de parkeerplaats afrijdt.

Tevens kunt u trussen gebruiken als grote en tijdelijke overkapping, bijvoorbeeld als podiumoverkapping waardoor elektronica altijd droog blijft. Of kies ervoor om met deze materialen één grote ruimte op te delen in meerdere kleinere ruimtes. Ideaal voor een bedrijfsevenement of andere bijeenkomsten. 

Wilt u een truss systeem huren? 

Voor truss huren bent u bij Riggingbox aan het juiste adres. Wat u ook kiest: een truss systeem huren bij Riggingbox tilt uw evenement naar een professioneel niveau. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Voordelen van een truss systeem huren

Het huren van een truss systeem kent veel voordelen. Hieronder leest u de voordelen van huren bij Riggingbox. 

Veiligheid staat op nummer 1

Trussen moeten tijdens gebruik veel zware apparatuur dragen en daarom wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het verantwoord is om mee te werken. Als u een truss systeem van Riggingbox huurt bent u zeker van een veilige en kwalitatieve truss. Dit komt doordat wij onze producten altijd zorgvuldig keuren en certificeren. Ook als u langere tijd onze producten huurt is het verstandig om deze regelmatig te laten controleren. Daarom komen we graag naar u toe om de producten tussendoor te keuren, waar u ook bent!

Wereldwijde service 24/7

Wij bieden onze service niet alleen binnen Nederland aan, maar ook in het buitenland. 

Moeten de gehuurde materialen binnenkort gekeurd worden? Dan komen wij zelfs in het buitenland naar u toe om deze te controleren en certificeren. Hierdoor kunt u weer gegarandeerd veilig verder werken met uw materialen. 

Daarnaast is onze spoedservice 24/7 bereikbaar en ook hierbij komen we, indien nodig, overal naar u toe. Ook in het buitenland. We willen u graag zo volledig mogelijk ontzorgen en daarom doen we dit overal ter wereld. 

Ervaring sinds 2004

Als totaalleverancier in rigging hebben wij al vele evenementen, producties en tournees van de juiste materialen mogen voorzien. Onze truss systemen zijn al gebruikt op meerdere grote en kleine evenementen, waaronder Red Hot Chili Peppers, Lowlands en Pinkpop. 

Als u bij ons een truss systeem huurt, zullen wij al deze ervaring meenemen naar uw evenement. Desgewenst helpen wij bij het voltooien van uw technisch ontwerp en adviseren we in de keuze voor de juiste materialen. Zo werken we samen naar het gewenste resultaat toe. Als u vragen heeft of als u twijfelt of een truss systeem wel in uw evenement, productie of tournee past, staan onze experts voor u klaar.

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie of advies over het juiste rigging materiaal voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste truss systeem voor uw situatie. 

Contact us

N
We inspect all makes and types of hoists
N
Available 24/7 worldwide for inspections
N
Total solution in rental rigging equipment
N
Highly experienced technical staff

A G
A G
27/02/2022
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Thara h.
Thara h.
03/12/2017

Bel ons direct