Truss systeem

N
Alles op voorraad
N
Kwalitatief materiaal
N
Snelle service
N
Persoonlijk advies
N
Gekeurd en gecertificeerd

Een succesvol resultaat door een professioneel truss systeem

Een succesvol resultaat begint bij een truss systeem uit de store van Riggingbox. In onze online winkel vindt u precies wat u nodig heeft. Denk aan een truss balk, truss corners en book corners. Dit zijn de bouwstenen voor uw evenement, productie of tournee. U mag hierbij uitgaan van een geweldige kwaliteit, een ongelooflijke draagkracht en optimale flexibiliteit.

Een Prolyte H30V-C012 truss systeem bij Riggingbox
Huur een professioneel truss systeem bij Riggingbox

Een truss constructie is multi-inzetbaar

Wilt u een groot podium van de juiste verlichting voorzien, of wilt u de zaal effectief voorzien van audio-installaties? Dan is een truss systeem huren bij Riggingbox een slimme keuze. Maar daar houden de mogelijkheden niet op. Wellicht wilt u graag een expositie of een beursstand realiseren met deze materialen. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. En wat dacht u van het professioneel ondersteunen van tv-shows en theatervoorstellingen en van het opbouwen van speciale tentconstructies of roof systems? De truss balken in ons assortiment zijn absoluut niet voor één gat te vangen en kunnen meerdere doelen dienen. Wij helpen u graag bij het adviseren in de juiste keuze.

Robert van de Hoef

Hulp nodig?

Onze webshop is met name praktisch voor technici die precies weten welke materialen nodig zijn om hun technisch plan te kunnen realiseren. Bent u er nog niet helemaal uit welke materialen u het best kunt huren? Dan helpen we u graag bij het maken van een keuze. Een schets of een beschrijving van uw plannen en locatie zijn voor ons vaak al voldoende om u van een onderbouwd advies te kunnen voorzien.

Een truss systeem in allerlei vormen en maten

Een truss balk huren biedt u tevens een optimale flexibiliteit. Dit komt omdat in ons assortiment vele verschillende losse elementen zijn opgenomen. Deze kunt u samenstellen en verbinden tot één groot systeem. Zo krijgt u een precieze oplossing op maat voor uw situatie. Of het nou gaat om rechte elementen, hoekstukken, corners of cirkeltrussen: Riggingbox kan het u bieden. Als u hier niet helemaal uitkomt staan wij altijd voor u klaar om u te helpen. Daarnaast hebben wij in onze store ook truss systemen met verschillende constructies. Zo kunt u bij ons terecht voor een driehoek-, een vierkant-, een ladder-, een rechthoek-, een fold- en een cirkelconstructie. Afhangend van uw persoonlijke wensen kunt u hierin de meest passende keuze maken. Ook daarin kunnen wij u helpen. Zo kunt u de ideale truss constructie huren voor uw evenement, productie of tournee.

De keuring van uw truss constructie

Als u bij Riggingbox een truss systeem huurt dan mag u een veilige en kwalitatieve truss verwachten. Dit komt omdat wij onze producten altijd zorgvuldig controleren. Het gaat om elementen die tijdens het gebruik veel en zware apparatuur moet dragen. U wilt er dan uiteraard zeker van zijn dat dit gegarandeerd goed gaat. Daar zorgen wij voor met onze keuringen. Ook als u langere tijd onze producten huurt is het verstandig om deze regelmatig te laten controleren. U kunt hiervoor altijd bij ons terecht. Waar u ook bent: onze specialisten komen naar u toe om de veiligheid van de producten tussendoor te keuren. Zo ontzorgen wij u volledig. Op deze wijze haalt u het meeste uit uw truss systeem en hoeft u zich geen zorgen te maken.

De creatieve kant op met ons truss systeem

Een truss balk kan tevens erg creatief worden ingezet. Zo kunt u op locatie enorm indruk maken op uw gasten en hen verrassen met een unieke eyecatcher. Kies bijvoorbeeld om een truss constructie te huren als basis voor een groot doek. Hierop kunt u reclame zetten, een welkomstboodschap of juist een afscheidsgroet voor als men de parkeerplaats afrijdt. Tevens kunt u truss gebruiken als grote en tijdelijke overkapping om een gezellig zitje te creëren. Maak bijvoorbeeld verschillende zones aan de hand van de verschillende kleuren van de doeken boven de stoelen of statafels. Of kies ervoor om met deze materialen één grote ruimte op te delen in meerdere kleinere ruimtes. Ideaal voor een bedrijfsevenement of andere bijeenkomsten. Wat u ook kiest: een truss systeem huren bij Riggingbox tilt uw evenement naar een professioneel niveau.

Riggingbox biedt haar service wereldwijd

Wilt u een truss systeem huren voor een evenement, productie of tournee in het buitenland? Riggingbox staat voor u klaar. Wij bieden onze service niet alleen binnen de grenzen van Nederland aan; onze experts staan ook daarbuiten voor u klaar.

Gaat u bijvoorbeeld voor een langere periode het truss systeem huren? Dan moeten de materialen tussentijds waarschijnlijk gecontroleerd worden. U kunt hiervoor eenvoudig bij ons terecht. Laat ons weten dat u graag een keuring wilt aanvragen en wij komen naar u toe. Het maakt dan niet uit waar ter wereld u bent. Onze specialisten komen bij u op locatie de keuring uitvoeren, waardoor u weer gegarandeerd veilig verder kunt gaan met uw materialen.

Vergeet ook de mogelijkheid tot spoedklussen niet. Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar en ook hiervoor komen we naar u toe, zelfs in het buitenland. Omdat we u graag zo volledig mogelijk ontzorgen vinden wij dat we dat overal op de wereld moeten doen.

Doe een beroep op de ervaring van Riggingbox

Als totaalleverancier in rigging hebben wij al vele evenementen, producties en tournees van de juiste materialen mogen voorzien. De vraag naar een truss systeem wordt door ons brede assortiment vrijwel altijd beantwoord. Zo hebben we een aantal toonaangevende evenementen van rigging materialen mogen voorzien: Pinkpop, Lowlands, The Voice of Holland, Symphonica in Rosso en het Eurovisie Songfestival in Portugal.

Ook artiesten weten ons te vinden. Zo hebben onder andere Volbeat, Rammstein, Red Hot Chili Peppers en Florence + the Machine bij ons aangeklopt met de vraag naar passende rigging. Ons team doet altijd haar uiterste best om een zo perfect mogelijk resultaat neer te zetten, dat geheel naar wens is van de organiserende partij.

Als u bij ons een truss systeem huurt, zullen wij al deze ervaring meenemen naar uw evenement. Desgewenst helpen wij u bij het voltooien van uw technisch ontwerp en adviseren we u in de keuze voor de juiste materialen. Zo werken we samen naar het voor u meest gewenste resultaat toe. Als u vragen heeft of als u twijfelt of een truss systeem wel in uw evenement, productie of tournee past, staan onze experts voor u klaar.

Neem contact op

N
Wij keuren alle merken en soorten takels
N
24/7 wereldwijd bereikbaar voor keuringen
N
Totaaloplossing in verhuur riggingmateriaal
N
Zeer ervaren technisch personeel

A G
A G
27/02/2022
Geverifieerd
Robert & Linda
Robert & Linda
24/11/2019
Geverifieerd
Pieter Nieuwenhuizen
Pieter Nieuwenhuizen
13/09/2019
Geverifieerd
P Nieuwenhuizen
P Nieuwenhuizen
21/08/2019
Geverifieerd
Iedereen altijd vrolijk.
Reijndert P
Reijndert P
27/05/2019
Geverifieerd
Brian Pothoven
Brian Pothoven
29/06/2018
Geverifieerd
Arend R. Ypma
Arend R. Ypma
25/06/2018
Geverifieerd
Professioneel bedrijf voor het huren van podiummateriaal
Jan Hoefnagels
Jan Hoefnagels
20/03/2018
Geverifieerd
Lieke Hocks
Lieke Hocks
07/01/2018
Geverifieerd
Thara h.
Thara h.
03/12/2017
Geverifieerd

Call Now ButtonBel ons direct